saddsaads
aaaaa
aaaa

EINES DEL PACTE


APUNTA'T!!! JORNADES DE MERCAT DE TREBALL

VIDEO TERRASSA APOSTA PER L'OCUPACIÓ

PROGRAMA TERRASSA COOPERATIVA

FORMACIÓ SUBVENCIONADA CECOT

FORMACIÓ GRATUITA PER A TREBALLADORS-CECOT

CURSOS 2on Semestre Cambra de Comerç de Terrassa

FORMACIÓ SUBVENCIONADA PER A L'OCUPACIÓ AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

BORSA DE TREBALL AJUNTAMENT-FOMENT TERRASSA / CECOT

BORSA TREBALL CECOT

BORSA TREBALL CAMBRA DE TERRASSA

BORSA DE TREBALL SERVEI D'OCUPACIÓ AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

FEINA ACTIVA - SOC

BORSA TREBALL DIBA-XALOC

FORMACIÓ OCUPACIONAL CECOT

OFERTA FORMATIVA CECOT

OFERTA FORMATIVA UGT-IDFO

FORMACIÓ FUNDACIÓ PACO PUERTO-CCOO

FORMACIÓ CONTINUA UGT-IDFO

FORMACIÓ CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA

TOTA LA FORMACIÓ DEL SOC AL MUNICIPI DE TERRASSA

CERCADOR CURSOS SOC

XARXA d'AODL I Desenvolupament Local

DEPARTAMENT DE TREBALL GENERALITAT CATALUNYA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA - SOC

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

CALENDARI D'ACCIONS

Notícies

MÉS NOTÍCIES

DESTACATS

Catalunya creix un 3,5% anual fins al tercer trimestre de 2017
07-11-2017
Catalunya creix un 3,5% anual fins al tercer trimestre de 2017

Catalunya ha crescut un 3,5% interanual fins al tercer trimestre del 2017 i un 0,9% en comparació amb el segon trimestre d'aquest any, segons una estimació avançada elaborada pel Departament d'Economia i Hisenda i l'Idescat. En una nota de premsa, aquest departament ha recalcat que aquest creixement mostra la "continuïtat" del fort creixement de l'economia catalana. Per sectors, el creixement interanual del valor afegit brut industrial s'ha situat en un 3,7%, xifra que el departament ha remarcat que és més elevada que en el conjunt de la zona euro. La metal·lúrgia i productes metàl·lics, la maquinària i equips mecànics i la química són els sectors que mostren un comportament interanual més positiu. La construcció ha crescut un 6,8% interanual aquest tercer trimestre amb l'impuls del subsector residencial i, en particular, l'habitatge. Dins de l'ocupació assalariada, destaca la millora en l'ocupació indefinida, que accelera el seu creixement fins a un 3,9% i suposa el major ritme d'ocupació indefinida des de finals de l'any 2008. Al mateix temps, la taxa d'atur baixa el tercer trimestre fins el 12,5%, el valor més baix des de finals del 2008, en comparació amb un 9% de la UEM i un 16,4% per al conjunt d'Espanya.

ACCEDEIX
Terrassa escollida ciutat del cinema de la
02-11-2017
Terrassa escollida ciutat del cinema de la "Creative Cities Network" de la Unesco

Terrassa ha estat una de les 64 ciutats designades Ciutats Creatives de la Unesco per la directora general d'aquest organisme, Irina Bokova, en una decisió que s'ha conegut avui mateix. D'aquesta manera, Terrassa entrarà a formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco en l'apartat Film, convertint-se en l'única ciutat de l'Estat que ha aconseguit incorporar-se avui a la xarxa després que la candidatura, presentada el passat mes de juny per l'Ajuntament de Terrassa hagi estat acceptada per aquest organisme internacional, reconeixent el compromís de la ciutat de col·locar la creativitat en el centre de les seves estratègies. Un cop coneguda la notícia, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha assenyalat que "Aquest reconeixement internacional per part d'un organisme com la Unesco, reconegut arreu del món, suposa una empenta importantíssima a l'aposta de Terrassa pel sector audiovisual i per fer de la ciutat un referent mundial en aquest àmbit, capaç de generar oportunitats i fer de la creativitat lligada a l'audiovisual un motor de desenvolupament, d'integració i de foment de la vida cultural". Per a l'alcalde: "El fet de ser la primera i única ciutat de l'Estat espanyol en rebre aquest reconeixement, en aquesta categoria, suposa refermar el posicionament de Terrassa dins del panorama internacional del món audiovisual i obrir la porta a noves possibilitats i oportunitats en la recerca i el desenvolupament de projectes que ajudin a consolidar i a donar un nou impuls a la ciutat com a punt de referència per al sector del cinema i les arts audiovisuals".

ACCEDEIX
Premis per a les millors empreses
25-10-2017
Premis per a les millors empreses

Un total de deu empreses, tres d'elles de Terrassa, van ser premiades per la patronal local Cecot en l'edició d'aquest any dels seus premis anuals. L'acte es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya, a Barcelona, ​​i va comptar amb l'assistència de Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya.Premio a la personalitat: Joana i Immaculada Amat. Amat Immobiliaris és una empresa familiar, nascuda a Sant Just Desvern a l'any 1.948 de la mà de Joan Amat i dirigida des de 1952 per Concepció Amigó, vídua de Amat.Premio a l'empresa més internacional. Concom. S.L. Aquesta companyia, de Cornellà de Llobregat, va ser creada el 1996 per donar servei d'enginyeria i instal·lació en infraestructures de grans projectes de telecomunicaciones.Premio a comerdcio més dinàmic. Baraka Club de Viatges. Va néixer fa vint anys, el 1997 a Terrassa, i va començar a oferir un producte que en aquells moments no existia: el viatge cultural amb tots els serveis incluidos.Premio a la pime responsable. El Reconeixement CaixaBank a la pime responsable ha estat per a Esdeveniments de l'Ànima, de Gavà. Es tracta d'una agència jove i dinàmica, orientada a satisfer les necessitats dels clients de forma constant i tangible, oferint tots els serveis necessaris perquè els seus esdeveniments siguin un èxit. Premi Prevint. Farggi Menorquina.Premio a la innovació. IMC ToysPremio a l'associació empresarial. Confederació Catalana de la Fusta. Premi a la iniciativa empresarial jove. Lúcid Product Design Agency.

ACCEDEIX

21-10-2017
Mercadona, Bricomart i Gifi s'obren en el complex Terrassa Plaça

El complex comercial Terrassa Plaça comença a caminar. Aquesta setmana està prevista l'obertura de tres dels operadors més importants que s'han instal·lat en aquest parc comercial situat a l'avinguda del Vallès, per sota del Carrefour. La inauguració oficial del complex es farà esperar, probablement fins divendres, 3 de novembre. Bricomart, Mercadona i Gifi ja estan en disposició d'obrir els seus nous establiments. La cadena valenciana serà la primera a aixecar la persiana. Mercadona té previst obrir dilluns aquest nou súper, a la construcció del nou establiment s'han invertit 2,5 milions i han participat 50 proveïdors que han proporcionat feina a 120 persones. La botiga disposarà d'una plantilla de 58 treballadors. Bricomart, l'establiment més gran dels que hauran al Terrassa Plaça, inaugura dilluns les seves instal·lacions i obrirà les portes al públic el dimarts, a partir de les 7.30 hores. El centre ubicat a Terrassa és el segon a Catalunya (ja n'hi ha un a Sant Quirze) i el vintè a tot Espanya. Una altra de les botigues que des de dimarts ja oferirà els seus serveis és Gifi, una cadena francesa que ven una àmplia gamma de productes per a la llar a bon preu. Aquests tres formen part de la desena d'operadors que s'han instal·lat al Terrassa Plaça, que ofereix 23 mil metres quadrats d'oferta comercial. El nou complex està promogut pel grup immobiliari britànic Citygrove.

ACCEDEIX
L'atur comarcal cau al setembre excepte entre els menors de 25 anys
20-10-2017
L'atur comarcal cau al setembre excepte entre els menors de 25 anys

El Vallès Occidental va registrar 52.706 aturats en finalitzar el passat setembre, amb el que ja s'acumulen cinc anys consecutius de descensos en aquest mes. Amb això, la taxa d'atur es va situar en un 12,19%, segons l'últim informe "Informació Atur" publicat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. La taxa d'atur va disminuir relació amb l'agost un -1,2%, mentre que respecte al setembre de 2016 es registren 7.181 desocupats menys, el que suposa una variació interanual de la taxa d'atur del -13,4%. Per grups d'edat, la caiguda de la desocupació no va ser homogènia. Així, segons l'esmentat informe, i respecte al mes d'agost, l'atur registrat disminueix, especialment, en el grup de 25 i 44 anys. En el col·lectiu més jove (menys de 25 anys) té un fort augment (+ 12,0%). La taxa d'atur més alta es dóna en el grup de més edat (més 45 anys), amb un 16,1%. Alhora, és el col·lectiu que concentra més aturats (54,8%) La taxa d'atur del grup central se situa en un 8,8%, amb el 38,1% del total d'aturats.Per nivell d'instrucció i edat, el gruix de desocupats es concentra en els majors de 45 anys amb estudis secundaris d'ESO i EGB (36,7%). Respecte al mes anterior, disminueix el nombre de desocupats en gairebé tots els sectors, excepte en l'agricultura (+34) i el comerç (+15). Encapçalen la reducció de l'atur els serveis a la ciutadania (-616), els serveis al consumidor (- 250) i la construcció (-201).

ACCEDEIX
Cecot prova un projecte europeu amb onze emprenedors italians
20-10-2017
Cecot prova un projecte europeu amb onze emprenedors italians

La Fundació Cecot Innovació participa com a soci en el projecte Digital Storytelling for Spreading and Promoting Entrepreneruship (Dist), un projecte finançat pel programa Erasmus +, que va començar al mes de setembre de l'any 2015 i finalitzarà a l'agost de 2018. El projecte Dist té com a objectiu el foment de la iniciativa i l'esperit empresarial a través de l'educació i formació empresarial basada en la metodologia de la narració. Cecot Innovació va rebre una delegació d'onze emprenedors i empresaris italians amb l'objectiu de testejar els productes i materials realitzats fins ara dins el marc del projecte Dist, concretament, la guia d'Storytelling i els cursos online per a emprenedors i empresaris. L'agenda acadèmica es va completar amb una activitat social molt diversa on se'ls va proposar la visita d'una mostra significativa dels edificis, organitzacions i institucions representatives de la ciutat de Terrassa com la Masia Freixa, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya , Minyons de Terrassa, el Centre Tecnològic Leitat i el Parc Audiovisual de Catalunya. El projecte està impulsat per un consorci interessat, a diferent nivell, en el desenvolupament empresarial: dues associacions empresarials, una organització d'investigació, una universitat i dues institucions de Formació Professional. Els països participants són Itàlia, Polònia, Romania i Espanya.

ACCEDEIX