saddsaads
aaaaa
aaaa

EINES DEL PACTE


VIDEO TERRASSA APOSTA PER L'OCUPACIÓ

FORMACIÓ JUNY CECOT

CURS INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT PUNTS RECÀRREGA VEHICLES ELÈCTRICS

TALLER EMPRENDRE EN L'ECONOMIA SOCIAL I ELS VALORS DEL COOPERATIVISME

PLACES LLIURES CURS ANGLES B2

FORMACIÓ INTENSIVA JULIOL CECOT

SESSIONS DE INTRODUCCIÓ A L'RSC (Responsabilitat Social Corporativa)

FORMACIÓ JULIOL CECOT

BORSA DE TREBALL AJUNTAMENT-FOMENT TERRASSA / CECOT

BORSA TREBALL CECOT

BORSA TREBALL CAMBRA DE TERRASSA

FEINA ACTIVA - SOC

FORMACIÓ GRATUITA CECOT

FORMACIÓ OCUPACIONAL AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

FORMACIÓ OCUPACIONAL CECOT

OFERTA FORMATIVA CECOT

OFERTA FORMATIVA UGT-IDFO

FORMACIÓ FUNDACIÓ PACO PUERTO-CCOO

FORMACIÓ CONTINUA UGT-IDFO

FORMACIÓ CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA

TOTA LA FORMACIÓ DEL SOC AL MUNICIPI DE TERRASSA

CERCADOR CURSOS SOC

XARXA d'AODL I Desenvolupament Local

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

CALENDARI D'ACCIONS

Notícies

MÉS NOTÍCIES

DESTACATS

Boehringer construirà a Sant Cugat una segona planta amb 200 empleats
27-06-2017
Boehringer construirà a Sant Cugat una segona planta amb 200 empleats

La multinacional farmacèutica Boehringer Ingelheim va posar ahir la primera pedra de la futura planta en què s'elaborarà el dispositiu inhalador Respimat per distribuir-per a tothom. L'actual planta de Sant Cugat compta amb una superfície total de 23.848 metres quadrats. Ara, s'han començat a construir les noves instal·lacions en els terrenys que la multinacional té en aquest municipi, de manera que formarà part del mateix complex. Caracteritzada per disposar dels més alts estàndards de qualitat i protecció del medi ambient, la planta està especialitzada en la producció d'injectables, xarops i càpsules que es distribuiran a més d'un centenar de països. L'ampliació de la planta permetrà incorporar el centre de producció de Respimat, un cartutx que s'aplicarà a productes com Sprivia, Spiolto o Combivent, de la mateixa manera que s'envasarà amb els diferents formats de dispositiu inhalador per països de tot el món. Es tracta d'un dispositiu on es poden introduir diversos tipus d'inhaladors per tractar malalties com la Mpoc o l'asma, entre d'altres. "Aquesta és una gran oportunitat per poder fer un producte tan important per a la corporació, des d'aquí es produirà el Respimat per a tothom, d'entrada per a Europa, i en dos anys per als Estats Units, Japó, Mèxic, Brasil i Canadà, entre altres ", va assenyalar el director general de Boehringer Ingelheim Espanya, Timmo Andresen.

ACCEDEIX

26-06-2017
La UGT impulsa un curs per formar dones conductores d’autobús

UGT amplia el seu ventall de formació per a aturats amb el projecte integral ‘Condueix el teu futur’. Es tracta d’un curs destinat a potenciar la inserció de les dones en el sector del transport de viatgers, on la seva presència és inferior al 10%.

La iniciativa, finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, consta de tres fases: orientació laboral, formació per obtenir el carnet d’autobús i el certificat d’aptitud professional i inserció en empreses del sector.

Hi podran participar dones en situació d’atur de més de 12 mesos, prioritàriament entre 30 i 54 anys.

A banda de conducció, el curs també treballarà competències transversals com l’atenció al client, el tracte amb el públic i no descarten formació d’anglès.

Des del sindicat es treballa en col·laboració amb els ajuntaments de Terrassa i Rubí per tenir coneixement dels demandants d’ocupació. El projecte compta amb 250 places per a 5 comarques diferents, entre elles, 50 al Vallès Occidental.

ACCEDEIX
Dos estudiants de Terrassa, premiats al 7è Concurs Emprèn UPC-Yuzz
23-06-2017
Dos estudiants de Terrassa, premiats al 7è Concurs Emprèn UPC-Yuzz

Un equip format per dos estudiants de l'ESEIAAT (Escola Superior d'Enginyeria Industrial, Aeronàutica i Audiovisual de Terrassa) s'han endut una menció Emprèn UPC a la tecnologia disruptiva dins del 7è Concurs Emprèn UPC-Yuzz, organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya.
El projecte Wind&Win, dels estudiants Sergio Fernández i Carles Montero, consisteix en el disseny d'un aerogenerador vertical d'ús domèstic amb un rendiment superior als actuals.
Pel que fa als premis principals, un sistema que gestiona i controla de forma exhaustiva la recollida dels nens als centres educatius, uns sensors microbiològics autònoms per detectar la legionel·la a les torres de refrigeració i una plataforma d'economia compartida que facilita l'accés a l'aprenentatge esportiu són les idees de negoci guanyadores del 7è Concurs Emprèn UPC-Yuzz de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). El guanyador aspira, juntament amb 50 equips més, a guanyar un dels tres premis del concurs
nacional Yuzz, que es resoldrà la propera tardor a Madrid. El 22 de juny ha tingut lloc, a la sala d’actes de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) de la UPC, el lliurament dels premis del 7è Concurs Emprèn-Yuzz, destinat a fomentar l'esperit emprenedor i la cultura de la innovació entre l’estudiantat universitari, i convocats pel Servei de Gestió de la Innovació a través de l’espai Emprèn. Quatre projectes, d’entre els nou finalistes, han estat guardonats en diverses categories. Unes distincions que els serviran per analitzar la viabilitat del projecte, iniciar l’activitat empresarial i projectar-los al món professional.

ACCEDEIX
Jordi Ballart, president de la xarxa espanyola de Ciutats de la Ciència i la Innovació, Red Innpulso
21-06-2017
Jordi Ballart, president de la xarxa espanyola de Ciutats de la Ciència i la Innovació, Red Innpulso

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, presidirà la Red Innpulso conjuntament amb l'alcalde d'Ermua, Carlos Totorika. D'aquesta forma, Terrassa passarà ara a encapçalar la xarxa de ciutats innovadores més important de l'Estat. Així s'ha decidit en la reunió del Plenari de la xarxa, format pels alcaldes i representants dels municipis que han estat reconeguts com a ciutats de la Ciència i la Innovació, dos representants del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, dos del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública i dos de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que s'ha celebrat aquest dimecres a la ciutat de Móstoles.
A la votació, la candidatura conjunta de Terrassa i Ermua ha obtingut 38 vots, mentre que la de Càceres n'ha comptat set, i Granada un. Una vegada s'han fet oficials els resultats de la votació, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha volgut agrair "la confiança que la xarxa ha dipositat un cop més en la ciutat de Terrassa i en el treball que s'ha vingut desenvolupant al llarg dels últims anys a través d'un seguit de projectes alineats amb la Innovació i amb la Red Innpulso. Ara fem un pas més cap al lideratge d'aquests projectes. Com a ciutat referent en matèria d'innovació, tenim un gran repte per endavant que intentarem assolir amb el màxim de rigor, compromís i esperit de col·laboració i consens".

ACCEDEIX
La Cambra de Terrassa reconeix amb els seus premis les empreses més destacades de l'any
17-06-2017
La Cambra de Terrassa reconeix amb els seus premis les empreses més destacades de l'any

La masia La Tartana de Matadepera va omplir-se aquest dijous al vespre per l'entrega dels Premis Cambra 2017, els guardons que atorga la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa a les empreses més destacades de la seva demarcació. La gala va marcar, a més, un aniversari rodó: es celebraven els 40 anys dels primers reconeixements de la Cambra, aleshores en forma de Medalles al Mèrit Exportador, el 1977.
Empresaris, polítics i personalitats diverses van trobar-se en un acte que va estar presidit pel conseller d'Empresa, Jordi Baiget, acompanyat per alcaldes i alcaldesses com el de Terrassa, Jordi Ballart, la de Sant Cugat, Mercè Conesa o la de Rubí, Ana María Martínez.
Galí també va voler defensar el paper dels empresaris i dels seus esforços per la recuperació econòmica. A més, va mencionar el paper d'Europa que, tot i les crítiques i la crisi, ha de ser un aspecte clau per la internacionalització i les exportacions: "calen més projectes d'integració per consolidar i potenciar el que s'ha assolit fins ara", i va afirmar que el resultat de les eleccions britàniques també poden facilitar una millor relació amb el Regne Unit. Un total de tretze empreses van rebre un reconeixement de les quals 5 son de Terrassa.

ACCEDEIX
El jurat de la 12a edició dels Premis Nous Professionals delibera a la Cecot
16-06-2017
El jurat de la 12a edició dels Premis Nous Professionals delibera a la Cecot

El jurat de la 12a edició dels Premis Nous Professionals s’ha reunit aquest dimarts al matí a la seu de la Cecot. El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, i la regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, hi han assistit, com a membres del Jurat.

Els Premis Nous Professionals estan convocats per l’Ajuntament i el Consell de la Formació Professional de Terrassa amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Terrassa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, la CECOT, els Departaments d’Ensenyament i d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i els sindicats CCOO i UGT.

Aquests premis volen motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu d’alumnes que estan cursant Cicles Formatius de qualsevol família professional així com els Programes de Formació i Inserció (PFI) mitjançant el reconeixement públic de projectes individuals o col·lectius. Enguany els Premis Nous Professionals es lliuraran el 20 de juny.

ACCEDEIX