saddsaads
aaaaa
aaaa

EINES DEL PACTE


NOVA CONVOCATÒRIA Si tens experiència laboral i no tens reconeixement laboral "ACREDITAT"

VIDEO TERRASSA APOSTA PER L'OCUPACIÓ

FORMACIÓ GRATUITA PER A TREBALLADORS-CECOT

CURSOS 1er Trimestre 2018 Cambra de Comerç i Industria de Terrassa

FORMACIÓ SUBVENCIONADA PER A L'OCUPACIÓ AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

BORSA DE TREBALL FOMENT TERRASSA / CECOT

BORSA TREBALL CECOT

BORSA TREBALL CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA TERRASSA

BORSA DE TREBALL SERVEI D'OCUPACIÓ AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

FEINA ACTIVA - SOC

BORSA TREBALL DIBA-XALOC

FORMACIÓ OCUPACIONAL CECOT

OFERTA FORMATIVA CECOT

OFERTA FORMATIVA UGT-IDFO

FORMACIÓ FUNDACIÓ PACO PUERTO-CCOO

FORMACIÓ CONTINUA UGT-IDFO

FORMACIÓ CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA DE TERRASSA

TOTA LA FORMACIÓ DEL SOC AL MUNICIPI DE TERRASSA

CERCADOR CURSOS SOC

XARXA d'AODL I Desenvolupament Local

DEPARTAMENT DE TREBALL GENERALITAT CATALUNYA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA - SOC

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

CALENDARI D'ACCIONS

Notícies

MÉS NOTÍCIES

DESTACATS

Quatre de cada deu joves de la Garantia Juvenil ja treballen
13-01-2018
Quatre de cada deu joves de la Garantia Juvenil ja treballen

El programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa va incorporar a 266 nous joves en el transcurs de 2017. Dissenyat i executat per l'entitat empresarial egarenc, aquesta iniciativa ofereix un pla integral de capacitació professional i d'orientació vocacional dirigit a facilitar la incorporació dels joves al mercat laboral mitjançant un itinerari formatiu individualitzat adaptat als llocs de treball que demanda el mercat empresarial. Del total d'inscrits dins l'any 2017, 132 participants van obtenir una formació troncal i 122 formació específica. Així mateix, 51 joves van rebre un servei d'acompanyament de visites a empreses. Es tracta d'un projecte d'orientació i integració laboral de la corporació terrassenca que s'ha consolidat després de tres anys de trajectòria. Des que es va posar en marxa en el primer semestre del 2015, un total de 849 joves han participat en el Programa de Garantia Juvenil dissenyat i gestionat exclusivament per la Cambra. D'ells, un 42% s'han incorporat al mercat laboral i actualment estan treballant. L'elevat ràtio d'inserció laboral corrobora l'èxit del programa de l'entitat egarenca que, amb una consolidada trajectòria i experiència pel que fa a la formació empresarial, reforça el seu lideratge en l'àmbit de la capacitació professional orientada a la població jove dins el Programa Integral d' qualificació i Ocupació (PICE).

ACCEDEIX
Foment estrena imatge per rellançar el seu catàleg de serveis
10-01-2018
Foment estrena imatge per rellançar el seu catàleg de serveis

L'empresa municipal Foment de Terrassa, SA, que gestiona el servei d'ocupació de l'Ajuntament de Terrassa, ha renovat recentment la seva imatge corporativa amb l'objectiu de reposicionar el conjunt de serveis que ofereix actualment i rellançar a través d'una campanya de comunicació amb la marca Servei d'Ocupació 360º. La campanya de comunicació es realitzarà a través de diverses accions on-line i off-line. Tot els programes i serveis que s'ofereixen en l'àmbit de l'ocupació, formació i intermediació laboral, s'executen actualment des d'una perspectiva global i integral i de manera totalment coordinada. Per aquest motiu, segons va manifestar Manuel Giménez, el tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, "ara era el moment de donar un impuls al reconeixement d'aquest servei creant una marca que ho posicioni amb tots els seus valors i potencial entre les persones de Terrassa, comarca i més enllà, que poden trobar a la ciutat la seva oportunitat d'ocupació ". El concepte 360º s'associa a moltes idees per aportar una solució amb una visió global. D'aquesta manera, segons va informar ahir l'Ajuntament de Terrassa en un comunicat de premsa, amb aquesta campanya es vol donar a entendre que el fet d'estar a l'atur o voler reciclar-se, no s'afronta des d'una sola perspectiva, sinó que es fa un anàlisi completa de la ITUACIÓ de la persona per aportar solucions másefectivas.

ACCEDEIX
New York inclou a Reempresa entre les millors pràctiques de desenvolupament municipal
06-01-2018
New York inclou a Reempresa entre les millors pràctiques de desenvolupament municipal

L'informe Innovation and the City publicat per la New York University Wagner inclou la iniciativa catalana Reempresa entre els quinze millors exemples a nivell mundial de polítiques de desenvolupament municipal analitzades pel grup d'experts del Center for an Urban Future per a aquest 2016. Reempresa (www .reempresa.org), impulsada per la patronal terrassenca Cecot i l'associació autocupació, és el mercat de compravenda de la petita i mitjana empresa de Catalunya. És un nou model d'emprenedoria i de creixement empresarial, pel qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d'una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar l'activitat, salvaguardant d'aquesta manera el patrimoni individual i col·lectiu, per fer-la créixer, sense haver de passar per la creació des de zero. Des del 2011, amb més de 6.100 reemprendedores donats d'alta i més de 3.580 empreses adscrites a la plataforma, el Centre de Reempresa de Catalunya ha intervingut en més de 1.000 transmissions, el que ha suposat la generació de més de 48 milions d'euros de inversió induïda i el manteniment de més de 3.200 llocs de treball directes.

ACCEDEIX
947 milions d'euros per impulsar polítiques socials i la cohesió ciutadana
27-12-2017
947 milions d'euros per impulsar polítiques socials i la cohesió ciutadana

La Diputació de Barcelona ha aprovat el pressupost de 947,3 milions d'euros de la corporació i dels organismes autònoms, societats mercantils i consorcis que en depenen. Els comptes per al 2018 han augmentat un 1,12% respecte el 2017 i, tenen com a principals eixos les polítiques d'atenció a les persones, el territori i l'aposta pel desenvolupament econòmic. També es garanteix la prestació de serveis municipals de qualitat i dona suport a la inversió per enfortir la suficiència financera dels municipis de la demarcació de Barcelona. De cara al 2018, la Diputació manté l'aposta ferma pel desenvolupament econòmic, que, amb una partida de 70,8 milions d'euros, impulsa prioritàriament l'estructura productiva local i el foment de l'ocupació. Mostra d'això és el Pla de modernització de polígons, presentat aquest any, i que té l'objectiu de modernitzar els polígons en matèria d'infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores. la Diputació de Barcelona també potencia, un any més, el suport directe a les entitats locals, que durant el 2018 rebran 272,27 milions d'euros, entre les transferències corrents i les de capital. D'aquests, 199,2 milions d'euros estan consignats al pla de xarxa de governs locals, a través del catàleg de serveis, les meses de concertació i els programes complementaris.

ACCEDEIX
23-12-2017
"Storytelling" o com fer servir la narració per buscar feina

La seu de la patronal terrassenca Cecot va acollir un taller de "storytelling", disciplina que posa el focus en la rellevància de la narració per a la recerca de feina. L'acte es va dur a terme en el marc del projecte europeu DIST i va ser organitzat per Terrassa Aposta per l'Ocupació. Durant el taller es van detallar eines amb l'objectiu d'aconseguir treball: la narració d'històries, la narració digital, el vídeo currículum, com alleujar l'estrès, com afrontar el fracàs i com emprendre un negoci o reprendre un que ja existe.Estas eines van ser exposades de la mà de les experiències personals d'empresaris de quatre països europeus diferents (Espanya, Itàlia, Polònia i Romania), que han creat les seves empreses i continuen gestionant el dia a dia. El Terrassa Aposta per l'Ocupació és un projecte emmarcat en el Pacte per al'Ocupació de Terrassa, i dirigit a persones de més de 40 anys de la nostra ciutat ,, que busquen feina o que volen millorar la que ja tenen subvencionat per l'Ajuntament de Terrassa.El projecte, amb enfocament integral, inclou actuacions d'intermediació laboral, d'acompanyament per a la inserció, de suport psicològic i formació per a la requalificació per millorar l'ocupabilitat dels usuaris, ja sigui per compte d'altri o per compte propi.

ACCEDEIX
L'atur comarcal descendeix més entre els joves i els majors de 45 anys
21-12-2017
L'atur comarcal descendeix més entre els joves i els majors de 45 anys

La comarca va finalitzar el passat novembre amb 53.488 aturats, 184 menys que en el mes d'octubre, segons les dades que aporta Informació Atur, elaborat per l'observatori laboral del Consell Comarcal. Amb aquest descens, la taxa d'atur va quedar situada en un 12,22%. Per grups d'edat, i pel que fa al mes d'octubre, aquest indicador va disminuir entre el col·lectiu jove (-5,9%) i els més grans de 45 anys (-0,1%). No obstant això, va augmentar en les edats centrals (0,5%). Així, la taxa d'atur dels joves se situa en el 13,0% i representen el 6,9% del total d'aturats. Entre els majors de 45 anys està en un 15,7%, i és el col·lectiu que concentra més aturats (55,2%). Finalment, en el grup central d'edat va quedar, en acabar el mes passat, en el 9,2%, amb el 39,4% del total de desempleados.Respecto a octubre, encapçalen el rànquing de disminució de l'atur les persones sense feina anterior (-94), el comerç al detall (-70), el comerç a gran (-44), i la construcció d'immobles i activitats sanitàries (-41). Interanualment, l'atur es redueix en tots els sectors. En termes absoluts ho fa sobretot en la indústria (1580), els serveis relacionats amb l'empresa (1345), la construcció (1157) i el comerç (1122).

ACCEDEIX