saddsaads
aaaaa
aaaa

EINES DEL PACTE


TreballTerrassa.cat

VIDEO PRESENTACIÓ NOU PORTAL TREBALLTERRASSA.CAT

VIDEO TERRASSA APOSTA PER L'OCUPACIÓ

FORMACIÓ SUBVENCIONADA PER A L'OCUPACIÓ AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

FORMACIÓ GRATUITA PER A TREBALLADORS-CECOT

FORMACIÓ SUBVENCIONADA CECOT 2018

CURSOS Cambra de Comerç i Industria de Terrassa

OFERTA FORMATIVA UGT-IDFO

FORMACIÓ FUNDACIÓ PACO PUERTO-CCOO

OFERTA FORMATIVA CECOT

FORMACIÓ CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA DE TERRASSA

NOVA CONVOCATÒRIA Si tens experiència laboral i no tens reconeixement laboral "ACREDITAT"

TOTA LA FORMACIÓ DEL SOC AL MUNICIPI DE TERRASSA

CERCADOR CURSOS SOC

BORSA DE TREBALL SERVEI D'OCUPACIÓ AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

BORSA TREBALL CECOT

BORSA TREBALL CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA TERRASSA

FEINA ACTIVA - SOC

BORSA TREBALL DIBA-XALOC

FORMACIÓ CONTINUA UGT-IDFO

XARXA d'AODL I Desenvolupament Local

DEPARTAMENT DE TREBALL GENERALITAT CATALUNYA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA - SOC

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

CALENDARI D'ACCIONS

Notícies

MÉS NOTÍCIES

DESTACATS


20-04-2018
Foment i Fupar formalitzen la seva col·laboració amb un conveni

Des del 2004 Foment i la Fundació Fupar col·laboren per a la selecció de personal i la seva contractació. Catorze anys després les dues entitats han formalitzat la relació amb un conveni, signat pel director gerent de Fupar, Josep Ribera, i el tinent d’alcalde Manuel Giménez.

El conveni compromet a Fupar i a Foment continuar gestionant ofertes de feina per cobrir vacants que es produeixen a Fupar de persones amb diversitat funcional. Els llocs de feina a cobrir acostumen a ser d’operari de neteja de vehicles, jardineria i manipulats. De manera puntual s’ha fet selecció de perfil de monitoratge.

Per la seva banda Fupar deriva al Servei d’Ocupació a persones que estan treballant al seu centre i que necessiten un canvi professional per tal que rebin un acompanyament en el procés de millora de feina.

ACCEDEIX

20-04-2018
Neix un nou Portal de polígons i empreses del Vallès Occidental

Disposar de les dades específiques sobre les característiques i serveis dels polígons, l’oferta industrial disponible i la informació de les empreses localitzades ja és molt més fàcil amb el nou portal web que ha presentat aquest dijous el Consell Comarcal al centre de negocis Nodus Barberà. El nou Portal de polígons i empreses del Vallès Occidental vol ser una eina de cerca i consulta d’informació i de promoció dels espais industrials. A través d’aquest recurs, els usuaris poden consultar en tot moment la informació actualitzada sobre el preu, els metres quadrats i el règim d’adquisició, entre d’altres. Per tal de desenvolupar la web, s’han signat diversos convenis de col·laboració entre el Consell Comarcal i diferents ajuntaments, així com amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’acte de presentació s’ha emmarcat en el Pacte per a la Reindustrialització del Vallès Occidental, un instrument de concertació i cooperació territorial configurat pels ajuntaments de la comarca, els sindicats, les cambres de comerç, les organitzacions patronals i les universitats. D’acord amb la missió del pacte, la web permetrà compartir estratègies de desenvolupament econòmic local i dissenyar una política industrial comuna.

ACCEDEIX

17-04-2018
El Consell Comarcal del Vallès Occidental celebra 30 anys d’existència

El Consell Comarcal del Vallès Occidental commemora el 30è aniversari de la seva creació amb un acte institucional aquest dimarts a la seu de la Mancomunitat. La convocatòria representa el retrobament entre els regidors que hi han passat o que en l’actualitat en formen part, amb persones d’entitats i institucions que al llarg dels anys han col•laborat amb l’organisme. El president del Consell ha reivindicat la plena vigència dels parlaments utilitzats en la creació de l’institució, ara fa 30 anys. Per la seva banda, la presidenta de la Diputació ha destacat la necessària entesa i col•laboració entre institucions. Una breu tertúlia entre consellers dels diferents mandats també ha servit per tenir un record per Josep Rull i Carme Forcadell, dos polítics vallesans empresonats. El primer president del Consell va ser el desaparegut alcalde de Sabadell Antoni Farrés. A l’acte hi ha intervingut el seu successor, que ha recordat algunes anècdotes. Amb motiu dels 30 anys d’existència el Consell Comarcal ha editat un llibre amb els fets més destacats de les últimes tres dècades i n’ha fet una exposició al hall de l’entitat. El 9 de març de 1988, en un acte celebrat a la Faràndula de Sabadell, es va constituir el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Un organisme que representava la creació d’una nova divisió territorial pròpia que venia a modernitzar l’administració local i potenciar la capacitat de gestió dels municipis. Amb la celebració del primer ple el 8 d’abril encetava la seva activitat. El primer pressupost de la institució per la qual hi ha passat 450 regidors, va ser de 16 milions i mig de pessetes. En l’actualitat el Consell Comarcal impulsa programes d’atenció a la infància, beques menjador o d’ocupació i formació, i gestiona serveis com els residus o les campanyes de turisme, contra les drogues o la violència.

ACCEDEIX
Empreses guardonades amb els Premis Cambra Terrassa 2018
16-04-2018
Empreses guardonades amb els Premis Cambra Terrassa 2018

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa fa públic les 12 empreses guardonades amb els Premis Cambra 2018 pel que fa a les 6 categories obertes a la participació. El passat dijous 12 d’abril, el Jurat dels Premis Cambra 2018, va deliberar sobre les candidatures presentades a les categories de Trajectòria Internacional Consolidada; Iniciació a la Internacionalització; Compromís i Sostenibilitat; Empresa Saludable; Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis i va emetre el seu veredicte final sobre les empreses que seran guardonades en l’edició d’aquest any, dues en cada categoria.

Les empreses guanyadores dels Premis Cambra 2018:

Trajectòria Internacional Consolidada: DERMOFARM, SA; STP ACUSTER GROUP (GRUPO ACUSTER, SL)
Iniciació a la Internacionalització: ECO-FRED RUBÍ, SL; HEAVYMOVEMENT, SL
Compromís i Sostenibilitat: AEINNOVA (ALTERNATIVE ENERGY INNOVATIONS, SL); LAMP, SAU
Empresa Saludable: ESTABLIMENTS VIENA, SL; FINSA FILTROS INDUSTRIALES, SL
Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament: VYTRUS BIOTECH, SL; WETRON AUTOMATIZACIÓN, SA
Millor Iniciativa Comercial i de Serveis: COMPLIANCE CONSULTING & ENGINEERING, SL
FUPAR (FUNDACIÓ PRESIDENT AMAT ROUMENS)

ACCEDEIX
Nova edició del projecte “Acceleració en Òrbita” per al creixement empresarial
11-04-2018
Nova edició del projecte “Acceleració en Òrbita” per al creixement empresarial

Aquesta setmana s’ha obert el termini per a la presentació de candidatures a la 5a edició del programa “Acceleració en Òrbita”, un projecte impulsat per l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, en el marc del Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40. L’objectiu del programa és donar suport, eines i acompanyament a les persones físiques i jurídiques amb major potencial per tal d’accelerar el seu procés de creixement. Se seleccionaran sis de les candidatures presentades, d’acord amb els requisits de participació: persones físiques o jurídiques amb vocació internacional, potencial de creixement, innovadores, amb seu social o localització a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls i que estiguin alineades amb la cultura i els valors “Compartir per guanyar”, lema d’Orbital 40 que recull l’esperit i l’essència d’avançar i innovar mitjançant l’intercanvi de coneixement. Les empreses seleccionades començaran participant en dos tallers grupals on es treballarà el seu model de negoci des d’una visió teòrica i pràctica. Aquestes dues formacions seran el punt de partida per definir un pla d’acció a mida de cada empresa, que s’executarà a través de tutories especialitzades i individuals. El programa es durà a terme al llarg de l’any 2018 i no té cap cost econòmic per a les empreses seleccionades. Per presentar candidatures, únicament cal omplir el formulari de sol·licitud abans del 27 d’abril a les 15 h a través de l’enllaç https://goo.gl/forms/RSJYArzh3fB2uYKr1. Les candidatures seleccionades es comunicaran a partir del dia 3 de maig. El dia 11 de maig es realitzarà l’acte de benvinguda del programa i el primer taller en grup.
La quarta edició d’Acceleració en Òrbita, que es va portar a terme durant l’any 2017, va reunir un total de vuit empreses.

ACCEDEIX
Trobada institucional dels empresaris de La Cambra amb l’alcalde Alfredo Vega
06-04-2018
Trobada institucional dels empresaris de La Cambra amb l’alcalde Alfredo Vega

Els empresaris del comitè executiu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, encapçalat pel seu president, Marià Galí, van mantenir ahir dijous una trobada amb l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega. Era la primera vegada que Vega era rebut pel màxim òrgan de govern de la Cambra en qualitat d’alcalde després del seu nomenament formal el novembre de 2017. A la reunió també hi van participar Manuel Giménez, tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació. La trobada forma part del programa de contactes institucionals que de forma periòdica mantenen les dues institucions. En el transcurs de la trobada, empresaris i polítics van intercanviar impressions sobre temes d’especial rellevància en l’àmbit de la promoció econòmica i del desenvolupament i projecció de la ciutat, així com en l’àmbit de les infraestructures. En el marc de la reunió, també es van analitzar temes vinculats a les accions orientades a afavorir l’activitat empresarial i l’evolució de la conjuntura econòmica i es va fer un seguiment dels projectes de dinamització econòmica i millora de l’entorn que impulsa el consistori local, amb especial atenció en aquells en els quals col·labora activament la Cambra com són el Pla de Desenvolupament Industrial, el Pacte local per a l’Ocupació, la Taula de la Innovació, el Consell de la Formació Professional, la Taula de Comerç i Turisme i el Consell Municipal de Medi Ambient, entre d’altres.

ACCEDEIX