saddsaads
aaaaa
aaaa

EINES DEL PACTE


TreballTerrassa.cat

VIDEO PRESENTACIÓ NOU PORTAL TREBALLTERRASSA.CAT

SESSIÓ INFORMATIVA JOVES DIMECRES A LES 10 HORES A CECOT

VIDEO TERRASSA APOSTA PER L'OCUPACIÓ

FORMACIÓ GRATUITA PER A TREBALLADORS-CECOT

CURSOS Cambra de Comerç i Industria de Terrassa

OFERTA FORMATIVA UGT-IDFO

FORMACIÓ FUNDACIÓ PACO PUERTO-CCOO

OFERTA FORMATIVA CECOT

FORMACIÓ CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA DE TERRASSA

CAMPUS EMPRESARIAL VIRTUAL CAMBRA DE COMERÇ TERRASSA

NOVA CONVOCATÒRIA Si tens experiència laboral i no tens reconeixement laboral "ACREDITAT"

CERCADOR CURSOS SOC

BORSA DE TREBALL SERVEI D'OCUPACIÓ AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

BORSA TREBALL CECOT

BORSA TREBALL CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA TERRASSA

FEINA ACTIVA - SOC

BORSA TREBALL DIBA-XALOC

FORMACIÓ CONTINUA UGT-IDFO

XARXA d'AODL I Desenvolupament Local

DEPARTAMENT DE TREBALL GENERALITAT CATALUNYA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA - SOC

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

CALENDARI D'ACCIONS

Notícies

MÉS NOTÍCIES

DESTACATS

Foment presenta un programa pilot d’inserció sociolaboral per a joves
05-12-2018
Foment presenta un programa pilot d’inserció sociolaboral per a joves

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa ha dissenyat el programa pilot “Jove Decideix!” adreçat a joves que han abandonat prematurament el sistema educatiu i que reuneixen factors personals de vulnerabilitat social.

L’acció també es dirigeix a joves que, malgrat tenir una qualificació, no tenen un projecte laboral definit i manifesten necessitat d’assessorament per redefinir el seu objectiu formatiu o laboral.

La presentació del programa s’ha fet aquest matí. “Jove Decideix!” està dissenyat per intervenir amb un mínim de 80 participants, que es repartiran en cinc grups de treball durant sis mesos.

Tot i així no es descarta que el programa es prorrogui fins al desembre de 2020, facilitant-los aquelles actuacions d’orientació professional, formació professionalitzadora i intermediació laboral més adients per al desenvolupament del seu propi projecte professional.

ACCEDEIX

04-12-2018
L’atur baixa en 194 persones al novembre a Terrassa amb una taxa del 12,7 per cent

L’atur a Terrassa neutralitza l’increment del mes passat i es torna a situar a nivells de setembre. A 30 de novembre a la ciutat hi havia 14.061 persones sense feina, 194 menys que al mes anterior, una baixada de l’1,4 per cent. La taxa d’atur a Terrassa és ara del 12,7 per cent. En dotze mesos, la desocupació local ha baixat en 1.133 persones, un 7,5 per cent. La comarca té la mateixa tendència però la baixada de l’atur es menor. El novembre es tanca amb 49.713 persones sense feina, 558 menys que a l’octubre, un 1,1 per cent menys. La taxa d’atur a finals del mes era de l’11,2 per cent. En un any la bossa de persones sense feina baixa en 3.775, un 7,1 per cent. A Sabadell l’atur ha baixat en 99 persones, la meitat que a Terrassa. Tot i així, la ciutat veïna té 1.500 persones menys sense feina. També es significatiu el descens a Sant Cugat, amb 73 aturats menys i Barberà amb 57. Badia, Ripollet, Cerdanyola i Rubí registren descensos d’entre 30 i 50 persones. En canvi on més puja l’atur és a Montcada amb 23 persones, Sentmenat amb 17 i amb menys d’una desena, a Ullastrell, Viladecavalls, Rellinars, Polinyà i Matadepera.

ACCEDEIX

03-12-2018
"Treball als Barris" forma en l'ocupació a 336 persones el 2018

Aquest pla persegueix donar suport de manera prioritària a barris i àrees urbanes que requereixen una atenció especial per millorar-les des del punt de vista de l'ocupació. Ha combinat accions formatives amb plans d'ocupació enfocats bàsicament al manteniment i obres de millora a la ciutat. "Estem satisfets perquè aquest programa és una oportunitat per a vosaltres per tornar a treballar o tornar al sistema educatiu, d'una banda, i també perquè heu millorat els nostres barris amb les vostres tasques de reparació, neteja i manteniment de la via pública", va manifestar ahir, en l'acte de cloenda, Manuel Giménez, tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Terrassa. Giménez va agrair el treball realitzat durant l'exercici pel personal tècnic de Foment de Terrassa, i la seva implicació, amb la ciutadania, i especialment "amb els col·lectius més vulnerables" i va posar en valor la importància de l'educació i la formació "com a pilars fonamentals de l'equitat social, conjuntament amb l'habitatge, sanitat i el treball ".El pressupost del projecte ha ascendit a una mica més d'1,2 milions d'euros, dels quals el SOC va aportar d'1,06 milions i l'ajuntament 148 mil euros. Es tracta d'un projecte anual, de manera que ja s'està preparant l'edició de 2019

ACCEDEIX
Terrassa presenta com seran els Corporate Games. Es tracta d'un esdeveniment esportiu-empresarial de prestigi mundial i inèdit a Catalunya
27-11-2018
Terrassa presenta com seran els Corporate Games. Es tracta d'un esdeveniment esportiu-empresarial de prestigi mundial i inèdit a Catalunya

Els Terrassa Corporate Games que tindran lloc a la ciutat vallesana del 13 al 15 de setembre de l’any vinent estan organitzats per la societat CCG SL. Els Jocs compten amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la patronal CECOT, la Cambra de Comerç de Terrassa i les centres sindicals Comissions Obreres i Unió General de Treballadors.Terrassa serà pionera a Catalunya a celebrar un esdeveniment de prestigi internacional creat per Sport for Life i que té lloc a diversos llocs del món des de fa més de vint anys. Els esports elegits per a aquesta edició són: Running, natació, bàsquet, futbol7, futbol sala, tennis de taula, tennis, pàdel, bàdminton, golf, BTT, hockey7, crossfit i ciclisme.Les Inscripcions als Corporate Games Terrassa 2019 ja estan obertes mitjançant dos sistemes: On-line a través del servei telemàtic de Banc Sabadell que es pot enllaçar des de la web www.corporategamesterrassa2019.com o posant-se directament en contacte amb l'entitat organitzadora, CCG S.L., info@corporategamesterrassa2019.com o el telèfon +34 934 923 401.

ACCEDEIX
La Diputació ha invertit a la comarca 120 milions en 3 anys
23-11-2018
La Diputació ha invertit a la comarca 120 milions en 3 anys

El nivell d'acceptació del treball de la Diputació entre els ajuntaments, siguin del color polític que siguin, és unànime. El asseverar ahir Marc Castells, president de l'organisme provincial, a Terrassa, on va presentar al Museu Tèxtil el balanç de les actuacions de la Diputació de Barcelona al Vallès Occidental. L'organisme que presideix Castells ha invertit a la comarca més de 120 milions d'euros en el que va de mandat, des del 2016. "Mai en la història d'aquesta comarca la Diputació havia invertit tants recursos econòmics", ha assenyalat Castells al començament de la seva intervenció. Va ser llavors quan reinvindicó el paper d'una institució moltes vegades enfosquida, perjudicada "per una capa d'invisibilitat" malgrat que és un organisme sanejat i amb xifres "extraordinàries". Castells ha lamentat que, tot i això aquesta higiene en els seus comptes, encara pateixi traves presupuestarias.La corporació presidida per Castells ha destinat, entre el 2015 i aquest any, 6,6 milions d'euros a finançar les escoles bressol municipals del Vallès Occidental, un altre dels pilars de les seves inversions en matèria social. La Diputació va subratllar ahir en el seu balanç el suport prestat al desenvolupament local per garantir la seva autonomia "i suficiència financera". El programa d'equilibri territorial afavoreix que governs municipals emprenguin obres en equipaments i infraestructures, "tant en inversió nova com de manteniment, reparació i conservació".

ACCEDEIX
El Vallès Occidental  serà punta de llança del Pacte Nacional per la Indústria
03-11-2018
El Vallès Occidental serà punta de llança del Pacte Nacional per la Indústria

El Vallès Occidental vol ser un "territori pioner en el desenvolupament del Pacte Nacional per a la Indústria. Apostem per la innovació, per les noves vocacions industrials i pels polígons. I ho fem perquè la indústria genera ocupació, arrela al territori i cohesiona socialment ", sosté Ignasi Giménez, president del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La comarca disposa des 2014 del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental que, després de diversos anys sense activitat, s'ha rellançat amb el compromís de tots els agents socials impulsors. Ara, el plantejament és que tots dos projectes caminin junts, ja que "coincideixen en objectius", diu una font del citat consell comarcal. Giménez destaca, així mateix, el treball realitzat a la nostra comarca amb un "pacte pioner format per agents públics i privats". En aquest context, el grup del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental es va reunir recentment a Rubí per compartir els avenços dels acords aprovats en la sessió plenària del mes de juny, donar comptes de l'estat de les accions en curs definides en el pla de acció 2018-2019, així com dels treballs coordinats amb el Pacte Nacional per la Indústria.

ACCEDEIX