saddsaads
aaaaa
aaaa

EINES DEL PACTE


TreballTerrassa.cat

VIDEO PRESENTACIÓ NOU PORTAL TREBALLTERRASSA.CAT

VIDEO TERRASSA APOSTA PER L'OCUPACIÓ

FORMACIÓ SUBVENCIONADA PER A L'OCUPACIÓ AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

FORMACIÓ GRATUITA PER A TREBALLADORS-CECOT

FORMACIÓ SUBVENCIONADA CECOT 2018

CURSOS Cambra de Comerç i Industria de Terrassa

OFERTA FORMATIVA UGT-IDFO

FORMACIÓ FUNDACIÓ PACO PUERTO-CCOO

OFERTA FORMATIVA CECOT

FORMACIÓ CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA DE TERRASSA

NOVA CONVOCATÒRIA Si tens experiència laboral i no tens reconeixement laboral "ACREDITAT"

TOTA LA FORMACIÓ DEL SOC AL MUNICIPI DE TERRASSA

CERCADOR CURSOS SOC

BORSA DE TREBALL SERVEI D'OCUPACIÓ AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

BORSA TREBALL CECOT

BORSA TREBALL CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA TERRASSA

FEINA ACTIVA - SOC

BORSA TREBALL DIBA-XALOC

FORMACIÓ CONTINUA UGT-IDFO

XARXA d'AODL I Desenvolupament Local

DEPARTAMENT DE TREBALL GENERALITAT CATALUNYA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA - SOC

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

CALENDARI D'ACCIONS

Notícies

MÉS NOTÍCIES

DESTACATS

Cecot i Atlètic Terrassa s'alien per a la formació empresarial
12-06-2018
Cecot i Atlètic Terrassa s'alien per a la formació empresarial

Cecot Formació i l'Atlètic Terrassa Hockey Club utilitzaran l'esport com a eina de valor en la formació empresarial. Pep Marí, expert en psicologia de l'esport, i Marc Sallès, jugador d'hoquei herba, s'encarregaran d'ajudar a persones de l'entorn empresarial i professional aplicant els principis psicològics que permeten als esportistes rendir al màxim de les seves possibilitats. El secretari general de la Cecot, David Garrofé, i el director general de l'Atlètic Terrassa Hockey Club, Oriol Cortada, van signar un acord de col·laboració amb l'objectiu de fer arribar la formació al món empresarial d'una manera vivencial i utilitzant l'esport com a eina de valor. Fruit d'aquest acord s'ha dissenyat un programa formatiu que es durà a terme íntegrament a les instal·lacions de l'Atlètic Hockey Club i en què participaran com a docents l'expert en psicologia de l'esport, Pep Marí, i el jugador d'hoquei herba, Marc Sallès, i cofundador de l'empresa Igotoo, SL. Segons Eulàlia Martínez, directora de Cecot Formació & Desenvolupament, "està demostrat que els equips de professionals poden fer molt bé les seves tasques, que poden competir, donar al màxim de les seves possibilitats, però si no hi ha cohesió dins el grup, una bona comunicació, un bon ambient, en definitiva, si l'equip no està unit no es pot rendir, i molt menys al màxim nivell ", comenta Martínez. "Esport i empresa conviden a aprendre l'un de l'altre, els dos basats en els mateixos principis competitius per construir estratègies guanyadores i veritables equips capaços de generar sinergies entre ells", afegeix. El programa està centrat bàsicament en treballar els valors com el treball en equip, el sacrifici, i la confiança des d'un vessant dinàmica i pràctica.

ACCEDEIX
El jurat tria guanyadors de la 13a edició dels Premis Nous Professionals
12-06-2018
El jurat tria guanyadors de la 13a edició dels Premis Nous Professionals

El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez, ha participat aquest dimarts a la reunió del jurat de la 13a edició dels Premis Nous Professionals, organitzats per l'Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Terrassa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, la Cecot, la Generalitat de Catalunya i els sindicats CCOO i UGT. El president de la Cecot, Antoni Abad, ha donat la benvinguda als assistens a la sessió, que ha tingut lloc a la seu de la Cecot. Aquests premis volen motivar i promoure l'esperit emprenedor, innovador i creatiu de l'alumnat de Cicles Formatius de qualsevol família professional, així com els Programes de Formació i Inserció (PFI) mitjançant el reconeixement públic de projectes individuals o col·lectius. El jurat ha de decidir quins projectes reben el primer, segon i tercer premi de grau superior, primer i segon premi de grau mitjà, un premi a la creativitat artística i un premi al programa de formació i inserció o FP bàsica. Els premis inclouen també quatre mencions al Pla d’empresa de Cicles Formatius de Grau Superior, al Pla d’empresa de Cicles Formatius de Grau Mitjà, al Projecte de Creativitat Artística i al Projecte de Programa de Formació i Inserció (PFI) o FP Bàsica. La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc el proper 20 de juny a la seu de la Cecot.

ACCEDEIX

07-06-2018
El projecte Terrassa 4.0 busca adaptar la indústria a les tecnologies digitals

L’Ajuntament impulsa el Projecte Terrassa 4.0, un nou concepte per adaptar el sector industrial a les últimes tecnologies digitals. Aquest dimecres, al viver d’acceleració empresarial Qu4drant.0, s’ha presentat una proposta que busca incorporar l’alta especialització en els processos de producció. L’acte ha servit per presentar un estudi de l’Escola de Negocis, l’EUNCET que reflexa el nivell d’incorporació a les empreses de les tecnologies vinculades a la Indústria 4.0. Una detallada enquesta feta entre unes mil empreses de la ciutat i que deixa un mapa dinàmic sobre el nivell d’implementació de la indústria avançada. Un estudi que entre d’altres conclusions mostra el predomini d’una baixa implementació de les palanques, o aquells aspectes analitzats, com la impressió 3D, la robòtica col•laborativa o la monitorització i control remot, entre d’altres. El concepte Indústria 4.0 es basa en la transformació digital de tots els processos productius que conformen la cadena de valor de la indústria amb l’objectiu últim de crear fàbriques intel•ligents. Aquest any i des del Servei d’Innovació s’ha iniciat el programa KET 4.0 per facilitar i acompanyar les empreses de la ciutat en la seva incorporació a la Indústria Avançada i als aspectes tecnològics associats com ara la compra pública innovadora, un nou instrument administratiu per al foment de la innovació empresarial.

ACCEDEIX

07-06-2018
Nou impuls al Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental

El Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental rep un nou impuls. Aquest gran acord es va constituir en l’anterior mandat per fer de la comarca el centre i referent industrial de Catalunya a traves de la concertació i la cooperació público-privada. Les 38 entitats que el subscriuen han signat una a una aquest dijous, en una reunió del plenari, el document que defineix l’estratègia conjunta per la transformació de la indústria a la comarca en l’horitzó 2022. Aquí s’ha visualitzat la recent incorporació al pacte de la Cecot, fins ara absent, i també dels centres tecnològics Eurecat i Leitat. La resta de signants són els sindicats Comissions Obreres i UGT, impulsos del Pacte, ajuntaments, el consell comarcal, cambres i patronals i universitats. El plenari ha aprovat dos documents més. D’una banda, el pla d’acció 2018-2019, que concreta actuacions en matèria de fiscalitat, ocupació, innovació, formació, dinamització dels espais productius, model territorial de comerç i economia circular. De l’altra, l’establiment d’un marc de col·laboració amb el Pacte Nacional per a la industria per establir-hi sinergies. Aquest ha estat l’últim acte de Mercè Conesa com a alcaldessa de Sant Cugat. Manté, però, l’acta de regidora fins l’1 de juliol, quan passi a presidir el Port de Barcelona. Conesa deixarà la presidència de la Diputació a finals de mes.

ACCEDEIX
340 aturats menys a Terrassa
05-06-2018
340 aturats menys a Terrassa

La desocupació a Terrassa s'ha reduït en 340 persones al maig. Així, en acabar el cinquè mes de l'any, l'atur a la ciutat se situa en 14.263 persones. Terrassa ha estat la ciutat en la que més ha baixat la desocupació aquest mes i continua la tendència exhibida durant tot aquest 2018. Al Vallès Occidental l'atur ha baixat en 1.347 persones al maig, per baixar de la barrera psicològica dels cinquanta mil aturats , concretament la xifra total de persones sense feina a la comarca és de 49.987. La patronal terrassenca Cecot va valorar ahir el liderzago que exerceix Catalunya a l'hora de reduir els índexs d'atur, segons dades del passat mes de maig. La reducció de l'atur i l'augment de persones que cotitzen a la Seguretat Social són dades positives i reforcen la petició que la Cecot ha traslladat al nou Govern i que ara farà extensiva també al nou Govern, per aprovar i impulsar accions, propostes i mesures que donin suport a aquest bon comportament de l'economia i l'activitat empresarial. A Catalunya el nombre d'aturats registrats a Catalunya es va reduir en 13.378 persones al maig, el que representa un descens del 3,35% respecte al mes anterior i situa el total de desocupats en 385.568, segons va informar ahir el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social . En comparació amb el mateix mes de l'any passat, el nombre d'aturats registrats es va reduir en 23.922 persones, el que significa una caiguda del 5,84%.

ACCEDEIX

24-05-2018
L’Ajuntament repta a les empreses a ser socialment més responsables

Una desena d’empreses de diferents sectors entre les quals hi ha Circutor, Parc Vallès, Kenpharma o Mútua de Terrassa, participen aquest matí en una jornada perquè les companyies incorporin projectes de responsabilitat social corporativa. L’Àrea de Desenvolupament Econòmic llença un nou repte a les empreses: que aportin solucions per millorar la qualitat de vida de les més de 3.700 persones majors de 75 anys que viuen soles a Terrassa. Es tracta d’una acció de sensibilització perquè les empreses posin el seu talent al servei d’un repte social. La sessió d’aquest dijous ha arrencat amb una conferència del President de lead to change, Xavier Marcet, sobre les capacitats de les empreses al servei de la ciutadania. Després s’ha plantejat el repte en una sessió de treball perquè les empreses contribueixin a fer una ciutat millor a través de la seva responsabilitat social corporativa. Un cop finalitzada la jornada, les empreses aplicaran la metodologia impartida fins que s’acabi l’any, amb el seguiment i el suport que proporcionarà l’Ajuntament. L’objectiu del repte plantejat és sensibilitzar les empreses amb un model de treball replicable. Amb sessions de formació per als educadors per millorar el coneixement i acompanyar les empreses en el seus inicis. El projecte també posa a l’Ajuntament com administració pública local, d’exemple per al teixit empresarial terrassenc.

ACCEDEIX