saddsaads
aaaaa
aaaa

EINES DEL PACTE


TreballTerrassa.cat

VIDEO PRESENTACIÓ NOU PORTAL TREBALLTERRASSA.CAT

VIDEO TERRASSA APOSTA PER L'OCUPACIÓ

OFERTA FORMATIVA CECOT

OFERTA FORMATIVA UGT-IDFO

FORMACIÓ FUNDACIÓ PACO PUERTO-CCOO

FORMACIÓ CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA DE TERRASSA

FORMACIÓ GRATUITA PER A TREBALLADORS-CECOT

CAMPUS EMPRESARIAL VIRTUAL CAMBRA DE COMERÇ TERRASSA

NOVA CONVOCATÒRIA Si tens experiència laboral i no tens reconeixement laboral "ACREDITAT"

CERCADOR CURSOS SOC

BORSA DE TREBALL SERVEI D'OCUPACIÓ AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

BORSA TREBALL CECOT

BORSA TREBALL CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA TERRASSA

FEINA ACTIVA - SOC

BORSA TREBALL DIBA-XALOC

XARXA d'AODL I Desenvolupament Local

DEPARTAMENT DE TREBALL GENERALITAT CATALUNYA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA - SOC

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

CALENDARI D'ACCIONS

Notícies

MÉS NOTÍCIES

DESTACATS


22-01-2020
Foment de Terrassa contracta a 90 persones a través del pla d’ocupació “Treball i Formació”

Foment de Terrassa ha contractat de forma temporal 90 persones en el marc d’una nova edició del programa ‘Treball i Formació’. Aquests nous treballadors faran tasques de neteja, jardineria, rehabilitació d’edificis, tasques administratives, de dinamització i d’informació ambiental.
El tinent d’alcalde Isaac Albert els ha donat la benvinguda en un acte a la seu de Foment, conduït per la periodista Laura Contreras, i en el que han rebut un bossa amb obsequis.
Albert ha destacat el caràcter públic de la feina que faran a partir d’ara.
‘Treball i Formació’ són uns plans d’ocupació que tenen com a objectiu principal la generació directa de llocs de treball, dins la mateixa administració, adreçada a col·lectius amb especials dificultats i en risc d’exclusió social. El programa té un pressupost total de 1,7 milions d’euros. El 80% està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i el Fons Social Europeu.

ACCEDEIX

15-01-2020
16 joves es formaran i treballaran en la rehabilitació d’edificis en la nova casa d’oficis del Districte 2

Terrassa estrena Casa d'oficis, un programa de formació i inserció laboral juvenil. En aquesta edició, el projecte tindrà lloc al districte II i acollirà a 16 joves a l'atur. L'objectiu és donar formació i fer pràctiques rehabiliten espais al districte cedits per la Societat Municipal d'habitatge. La iniciativa s'ha presentat avui de la mà del tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert, i de la tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, en el centre cívic Montserrat Roig de Ca N'Anglada. El projecte aglutinara dues grans necessitats prioritàries a la ciutat. D'una banda, formar i oferir sortides laborals als joves i de l'altra, seguir dignificant i revitalitzant barris com Ca N'Anglada i Torre-sana.El cost total del projecte és de gairebé 250.000 euros. El Servei d’Ocupació de Catalunya finança el 90%. La resta va a càrrec de Foment de Terrassa.

ACCEDEIX
Isaac Albert vol que Terrassa assumeixi més lideratge internacional
14-01-2020
Isaac Albert vol que Terrassa assumeixi més lideratge internacional

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat, Isaac Albert, s’ha reunit aquest matí amb Emília Sainz, Secretària General de la Xarxa de Ciutats i Governs Locals Units, la CGLU. A la trobada, celebrada a la seu de la Secretaria Mundial a Barcelona, s’han abordat les línies d’actuació marcades en el Pla de Treball així com les mesures contemplades en les Agendes Mundials que hauran d’implementar les administracions locals durant el 2020. Albert ha destacat la importància de que els governs locals assumeixin un paper més actiu en el desenvolupament i implementació de les polítiques internacionals. El Tinent d’Alcalde també ha exposat la possibilitat de lideratge que pot assumir Terrassa en la Xarxa i en el sí d’organismes i institucions que des de la CGLU serveixen de posicionament de les ciutats en l’esfera internacional.Terrassa forma part de la Xarxa de Ciutats i Governs Locals Units, una organització integrada per més d’un miler de municipis de 127 països, representant més de la meitat de la població mundial i constituint-se en un potent interlocutor de les ciutats i les seves comunitats dins l’àmbit internacional. Dins la CGLU, Terrassa forma part dels grups de treball en àmbits com la Cultura, Democràcia i Inclusió Social, Governança o Ciutats Intermèdies, un grup d’abast mundial del qual Terrassa ostenta la vicepresidència.

ACCEDEIX

14-01-2020
Diàleg, negociació i flexibilitat, les demandes de Cecot al govern per al 2020

Emergència climàtica, competitivitat i generació de teixit empresarial i emprenedoria. Aquests són els principals reptes de Cecot per aquest 2020. La patronal ha celebrat aquest dimarts la tradicional trobada de principis d’any amb la premsa i ha posat èmfasi en la interlocució permanent (tant a nivell polític com econòmic), així com en la flexibilitat amb seguretat. El seu president, Antoni Abad, ha augurat continuïtat en el creixement per aquest any que tot just comença, repetint les xifres del 2019 i per sobre de la mitjana europea. També ha parlat de política i del nou escenari que es planteja. En aquest sentit, ha demanat ser a totes les taules de negociació i al govern un altre estil de treballar més constructiu, més responsabilitat de tots els agents i més reformes per un país més competitiu i més productiu. El president de Cecot també s’ha referit al dèficit d’infraestructures i com l’acumulació d’incompliments ha afectat la competitivitat del país. En aquest sentit, no només ha esmentat el Quart Cinturó sinó també la connexió del Vallès amb l’aeroport. Esperen que l’opció final sigui la més raonable en termes d’inversió, de retorn i de temporalitat.

ACCEDEIX

10-01-2020
Nou programa de formació i treball a l'àmbit sociosanitari

Ahir es va presentar el Programa d'Aprenentatge per a la Professionalització de Persones (APP), una proposta nova que combina la formació i el treball. Està impulsat des de la Generalitat amb la implicació dels ajuntaments (en aquest cas el de Terrassa ho fa a través de l'empresa municipal Foment) i amb la col·laboració público-privada. La Generalitat finança l'acció amb una subvenció de 382.419,32 euros.
El programa a Terrassa té com a objectiu formar i ocupar, durant un any, a 30 persones en l'àmbit sociosanitari i en els perfils específics d'auxiliar de geriatria i neteja d'espais d'entorn hospitalari. És per aquest motiu que l'APP local compta amb MútuaTerrassa i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), dues institucions de prestigi al sector. L'acte va reunir al tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Isaac Albert; el director de Recursos Humans de MútuaTerrassa, Carles Garcia, el cap de Relacions Laborals del CST, Manel Tornadijo i la gerent de Foment de Terrassa, Dolores Megías. Albert va remarcar que la iniciativa estigui vinculada als hospitals egarencs, que són referència al país. I va fer notar que, juntament amb l'Ajuntament, "són les empreses més importants de la ciutat pel seu volum de treballadors". El tinent d'alcalde va posar en relleu l'objectiu del programa perquè és una eina contra l'atur. "Promoure l'ocupació és una de les preocupacions del govern d'aquesta ciutat. Per nosaltres, és una prioritat destinar recursos a la formació continua i ajudar a trobar una feina digna i de qualitat".

ACCEDEIX

07-01-2020
Oberta la convocatòria de subvencions municipals per a projectes de 2020

Les entitats terrassenques que realitzin projectes, activitats o serveis d’utilitat pública i interès social durant el 2020 poden optar a les subvencions que atorga l’Ajuntament. El termini de presentació de les sol•licituds s’ha obert aquest dimarts, dia 7, i finalitzarà el 31 de gener. Amb aquests ajuts econòmics el consistori vol fer costat a totes aquelles iniciatives que es realitzen dins del terme municipal i que complementen la competència pública, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi. Per donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats a presentar correctament les peticions s’han organitzat dues sessions informatives amb inscripció prèvia: la primera, el dia 15, de 10 a 12 del matí, i la segona, el 16, de 6 a 8 de la tarda. Les dues, al Casal Cívic de Ca n’Aurell. Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l’Ajuntament sobre la convocatòria. Les que van rebre un ajut a la convocatòria de 2019 han de presentar la corresponent justificació abans del 29 de febrer.

ACCEDEIX