saddsaads
aaaaa
aaaa

EINES DEL PACTE


Informació oficial Coronavirus Covid-19 Ajuntament de Terrassa

Informació Coronavirus COVID-19 Cambra de Comerç de Terrassa

Darreres Informacions Coronavirus COVID-19 CECOT

Mesures per a Empreses i Autònoms (actualitzat el día 31/07/2020)

MESURES PER A PERSONES TREBALLADORES I EN SITUACIÓ D’ATUR ( actualitzat el día 28/07/2020)

VIDEO PRESENTACIÓ TREBALLTERRASSA.CAT

TreballTerrassa.cat

FORMACIÓ ONLINE CECOT

FORMACIÓ ONLINE CAMBRA DE COMERÇ TERRASSA

OFERTA FORMATIVA CECOT

OFERTA FORMATIVA CAMBRA DE COMERÇ DE TERRASSA

OFERTA FORMATIVA UGT-IDFO

OFERTA FORMATIVA FUNDACIÓ PACO PUERTO-CCOO

VIDEO TERRASSA APOSTA PER L'OCUPACIÓ

BORSA DE TREBALL SERVEI D'OCUPACIÓ AJUNTAMENT-FOMENT DE TERRASSA

BORSA TREBALL CECOT

BORSA TREBALL CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA TERRASSA

FORMACIÓ GRATUITA PER A TREBALLADORS-CECOT

CERCADOR CURSOS SOC

FEINA ACTIVA - SOC

"ACREDITAT" Si tens experiència laboral i no tens reconeixement laboral

BORSA TREBALL DIBA-XALOC

DEPARTAMENT DE TREBALL GENERALITAT CATALUNYA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA - SOC

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

CALENDARI D'ACCIONS

Notícies

MÉS NOTÍCIES

DESTACATS

Ajuts a les naus en trama urbana
24-10-2020
Ajuts a les naus en trama urbana

L'objectiu: que l'activitat econòmica torni als carrers de Terrassa. El govern municipal impulsa un nou paquet de bonificacions fiscals amb l'objectiu de promoure la reforma i condicionament de naus industrials en l'interior de la ciutat i fomentar així la implantació d'activitat econòmica en trama urbana. El parc de fàbriques i locals envelleix i l'àrea de Promoció Econòmica i Projecció vol donar una empenta a la rehabilitació. "Es tracta de modernitzar i transformar el parc industrial de la ciutat i promoure l'activitat econòmica -comenta el tinent d'alcalde Isaac Albert-. Durant temps traiem les indústries de la ciutat perquè embrutaven i generaven discontinus comercials. La nova indústria ja no és aquesta. Les empreses poden reactivar i dinamitzar els entorns urbans". es ordenances fiscals per l'exercici 2021 incorporaran un nou paquet de mesures per estimular la construcció, ampliació i reforma de naus.

ACCEDEIX
Un total de 186 milions més per preservar i incentivar l'ocupació
23-10-2020
Un total de 186 milions més per preservar i incentivar l'ocupació

El departament de Treball destinarà 185,7 milions d'euros més a polítiques laborals destinades a combatre l'actual crisi, tant per preservar llocs de treball com per crear-los, uns fons amb els quals espera arribar a 153 mil persones. Així ho va explicar ahir el conseller de Treball, Chakir El Homrani, que va recordar que ja al maig el seu departament va habilitar 60 milions d'euros per finançar un primer pla de xoc amb mesures urgents de defensa l'ocupació davant la crisi de la Covid-19. Aquests recursos procedeixen de les polítiques actives d'ocupació, una partida que s'ha retallat aquest any en 86 milions, va denunciar el conseller, en passar dels 388,5 milions de 2019 als 302,5 milions assignats per l'Estat aquest any. L'objectiu d'aquests recursos és que donin lloc a la generació de contractes laborals, va explicar la directora general del Servei d'Ocupació de Catalunya, Ariadna Rectoret, mentre que el conseller va destacar que totes aquestes iniciatives haurien d'estar en marxa abans de final d'any.

ACCEDEIX
Cecot aposta per una integració de les polítiques d’ocupació gestionada des dels territoris
23-10-2020
Cecot aposta per una integració de les polítiques d’ocupació gestionada des dels territoris

La Cecot aposta per una integració de les polítiques passives i actives d’ocupació gestionada des dels territoris en benefici de la ciutadania. Segons la patronal, la gestió d’ERTO via SEPE durant la primera onada de la COVID-19 ha deixat en evidència les ineficiències d’un sistema estanc i desactualitzat en quant a dades, mancat de recursos i amb una sobrecàrrega de tràmits administratius innecessària. A més, alerta que, a hores d’ara, encara hi ha aproximadament 100.000 persones en ERTO que no han percebut cap ingrés des de març. Davant d’aquesta situació, des de la institució reclamen el màxim nivell de col·laboració entre administracions i fer efectiva la transferència de determinades gestions.El president de Cecot, Antoni Abad, afirma que: “a Catalunya tenim una àmplia xarxa d’oficines del SOC al territori que ja presta una atenció propera i directa a la ciutadania. Aprofitem-la per evitar el col·lapse del SEPE. Sembla que davant d’una segona onada de la pandèmia, tornarem a patir les mateixes ineficiències”.

ACCEDEIX

22-10-2020
La 6a edició de la Terrassa Cooperativa creix en activitats i entitats

L’economia social i solidària de Terrassa tornarà a tenir un aparador i un altaveu per demostrar que un altre ordre és possible però, aquesta vegada, de manera virtual. La sisena edició de Terrassa Cooperativa se celebra del 2 al 28 de novembre i amplia les activitats (51), proposades per 88 empreses, entitats, institucions i serveis (21 organitzadors més que al 2019). La imatge de Terrassa Cooperativa canvia per mostrar que tot el programa gira al voltant de 3 itineraris: producció i consum responsable i de proximitat; cultura i economia social i cures i economia feminista. Aquest any la Fira no podrà ser presencial però a través del web terrassacooperativa.cat, del 7 al 28 de novembre, s’oferirà un espai telemàtic perquè les entitats expliquin els problemes que afronten i també plantegin projectes i visites.Del programa destaquen dues activitats: la presentació de la primera moneda social de terrassa, La Mola, el proper dia 6, i les 2es jornades d’economia feminista amb la conferència de la doctora en economia de la universitat del País Basc, Yolanda Jubeto i on es debatran els punts d’unió entre les dues visions econòmiques: la social i la feminista.

ACCEDEIX

16-10-2020
Els bars i restaurants tampoc pagaran la taxa de terrasses al 2021, entre altres mesures de suport

L’Ajuntament i el Gremi Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Terrassa i Comarca han signat un conveni per engegar mesures urgents i immediates i intentar pal·liar així els efectes de les darreres restriccions aprovades per la Generalitat. El sector fou un dels més castigats en la primera onada de la pandèmia i tornen a ser-ho en aquesta segona.Després de la reunió entre les dues parts, l’alcalde, Jordi Ballart, i el president del Gremi , Xavier Gómez, han explicat aquesta tarda de divendres en roda de premsa els detalls de l’acord.quests establiments, amb les noves normes, només poden oferir menjar i beure per emportar o serveis de repartiment a domicili. Per això, el conveni recull una nova campanya de comunicació i de suport.El consistori també oferirà una borsa de treball per a persones a l’atur que vulguin fer de missatgers o repartidors.s’amplia l’excepció sobre la taxa de terrasses.Les bonificacions de la taxa de gestió de residus.A Terrassa, 850 establiments del sector i 6.800 llocs de treball (directes o indirectes) estan en risc. L’Ajuntament ha anunciat que també està parlant amb altres sectors i gremis afectats per les restriccions per anunciar properament mesures concretes.

ACCEDEIX
Cecot Comerç, en contra de les noves restriccions que entraran aquesta mitjanit en vigor
15-10-2020
Cecot Comerç, en contra de les noves restriccions que entraran aquesta mitjanit en vigor

La junta de Cecot Comerç s’ha declarat contrària a les noves restriccions sanitàries que estaran en vigor a partir d’aquesta mitjanit i durant almenys els pròxims 15 dies. En un comunicat, l’entitat lamenta que les mesures impossibiliten l’activitat empresarial, en el cas de bars i restaurants, i limiten l’activitat i el consum, en les noves reduccions d’aforament als comerços. La plataforma considera que els establiments són espais segurs que segueixen “escrupolosament les normes de protecció i higiene” i que, per tant, aquestes restriccions obvien “els focus principals de contagis motivats per la interacció en l’àmbit familiar i social”. Cecot Comerç apunta que la conseqüència d’aquestes mesures serà la fallida tècnica de milers de negocis gestionats en bona part per treballadors autònoms. És per això que la junta de Cecot Comerç demana un pla de rescat que, segons la presidenta Cristina Escudé, ha de garantir “ajuda directa i màxima agilitat en la tramitació d’aquesta ajuda” després de “massa mesos amb mesures insuficients”.

ACCEDEIX