saddsaads
aaaaa
aaaa

EINES DEL PACTE


Ofertes de Treball i Formació a Terrassa

Informació oficial Coronavirus Covid-19

COVID-19 Cambra de Comerç de Terrassa

COVID-19 CECOT

VIDEO PRESENTACIÓ TREBALLTERRASSA.CAT

SERVEI D'ESTUDIS I OBSERVATORI DE LA CIUTAT

VIDEO Projecte TERRASSA APOSTA PER L'OCUPACIÓ

BORSA TREBALL CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA TERRASSA

CERCADOR CURSOS SOC

FEINA ACTIVA - SOC

BORSA TREBALL DIBA-XALOC

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

CALENDARI D'ACCIONS

Notícies

MÉS NOTÍCIES

DESTACATS

Els Bellots II avança cap a la creació de 4 mil llocs de treball
09-06-2021
Els Bellots II avança cap a la creació de 4 mil llocs de treball

El futur del polígon industrial Els Bellots II, situat al peu de l’autopista C-58, entre l’avinguda del Vallès i l’N-150, comença a prendre forma. Els propietaris dels terrenys, dos gegants de la promoció i l’explotació del sol industrial, negocien amb empreses del sector de l’e-comerç interessades a instal·lar les seves factories a Terrassa. Diverses empreses han mostrat el seu interès per instal·lar-se al polígon industrial Els Bellots II. “Són operadores logístiques i del sector del comerç en línia que requereixen milers de treballadors”, explica Llonch, que de moment es reserva el nom de les futures candidates a llogateres.El polígon industrial Els Bellots II ja treballa en la perspectiva de nodrir les noves empreses amb professionals egarencs, amb residència a pocs minuts de les factories. Amb l’objectiu que l’equació professional-formació-empresa es resolgui positivament a Els Bellots II, els promotors ja treballen amb l’Ajuntament de Terrassa per “establir un pla de formació a mida de les necessitats de les empreses, de manera que quan estiguin operatives ja puguin disposar dels professionals”.Al pla de formació, que inclourà diferents nivells de qualificació professional, s’incorporaran centres de formació i hi ha la voluntat de treballar de la mà de l’UPC. Carles Caballero, regidor d’Urbanisme, confirma aquest procés de treball conjunt en l’àmbit urbanístic i també des de l’àrea municipal de Promoció Econòmica. La iniciativa sumarà els esforços del sector econòmic, la política i la formació, amb l’objectiu d’oferir sortides laborals a la ciutadania i consolidar un nou motor econòmic a la ciutat.

ACCEDEIX

09-06-2021
Terrassa reclama més recursos en una jornada dels municipis de l’arc metropolità

Els municipis de l’anomenat arc metropolità de Barcelona, entre els quals hi ha Terrassa, reclamen un millor finançament per fer front a la nova etapa postpandèmia i al fenomen de la segregació residencial. I és que cada cop reben més habitants procedents de la capital i dels muncipis que els envolten, però els seus recursos no creixen en la mateixa proporció. Per visualitzar aquesta i altres demandes, els alcaldes de Sabadell, Mataró, Granollers, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès i la tinenta d’alcalde de Territori de Terrassa s’han trobat a Barcelona per participar en una jornada anomenada ‘La Catalunya post-covid’. Les ciutats de l’arc metropolità, nou en total (també hi ha Martorell, Mollet del Vallès i Rubí) i amb una població propera al milió d’habitants, afronten amb il·lusió aquesta nova etapa, però consideren imprescindible emprendre un debat seriós sobre la seva contribució al desenvolupament i al benestar de la regió metropolitana i del conjunt de Catalunya. Els alcaldes presents a la jornada afirmen que les ciutats de l’arc metropolità sostenen, amb recursos limitats, serveis imprescindibles per al conjunt del territori metropolità.

ACCEDEIX
La Cambra impulsa dues noves titulacions europees en realitat virtual i operador de drons
07-06-2021
La Cambra impulsa dues noves titulacions europees en realitat virtual i operador de drons

La Cambra impulsa dues noves qualificacions professionals en l’àmbit digital dels Drons i la realitat virtual. Amb el suport del Consell de la Formació Professional, la Cambra crea una aliança amb el programa Erasmus+, de cinc països europeus, per desenvolupar el projecte DIGIS, de dues noves qualificacions de formació professional. L’una com a operador i programador de drons i l’altra de desenvolupador d’aplicacions de realitat virtual.Dins del marc de treball d’aquest grup, al mes de maig es va realitzar un workshop amb l’Institut Nicolau Copèrnic, especialistes en l’àmbit de programació, per a la revisió de les propostes de les dues noves qualificacions, drons i realitat virtual, i una segona sessió de treball, el passat 13 de maig, amb l’Agència Pública de la Formació i Qualificació Professional de Catalunya i la participació d’Àgora Sant Cugat, soci del projecte. El projecte DIGIS s’emmarca dins del programa Erasmus + i té una durada de tres anys. Va iniciar la seva trajectòria el gener de 2021 i finalitzarà el desembre de 2023 amb el reconeixement de les dues noves titulacions en drons i realitat virtual.

ACCEDEIX
Tornen els Premis Cambra amb la commemoració dels 135 anys de la institució
03-06-2021
Tornen els Premis Cambra amb la commemoració dels 135 anys de la institució

El 30 de juny s’aixecarà de nou el teló dels Premis Cambra, en un acte al Teatre Auditori de Sant Cugat que commemorarà els 135 anys d’història de la institució. L’any passat es van suspendre a causa de la crisi sanitària. Aquest 2021 el format serà diferent i amb la voluntat de fer costat al sector cultural. S’estrenarà l’obra de teatre ‘Històries de la Cambra’, escrita per commemorar l’ocasió amb dramatúrgia de Sergi Pompermaier i direcció artística de Miquel Górriz, sobre el passat, present i futur de les cambres. En les interpretacions: David Olivares, Albert Ribalta, Jordi Figueras i Mireia Aixalà. També es lliuraran dos nous reconeixements: el Premi Cambra al Lideratge empresarial i el Premi Cambra a la Millor resposta empresarial davant la COVID-19.

ACCEDEIX

02-06-2021
Cecot defensa l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona per la repercussió en l’activitat econòmica

Representants de la patronal Cecot han participat avui en l’acte reivindicatiu celebrat a ESADE a favor de l’ampliació de l’Aerport de Barcelona. Les entitats i agents econòmics més representatius de l’activitat econòmica i del teixit productiu de Barcelona i del conjunt de Catalunya reclamen un gran pacte institucional per aprovar l’ampliació de l’Aeroport Barcelona – El Prat, entre les administracions públiques i amb la complicitat de les autoritats de la Unió Europea. Més de 200 organitzacions han signat l’adhesió al manifest. Cecot defensa que l’aeroport és un actiu de país i posa l’èmfasi en l’increment de l’activitat de l’aeroport relacionada amb la indústria, l’atracció de talent, la innovació i la internacionalització del teixit productiu.

ACCEDEIX

02-06-2021
La variació anual de l’atur és negativa per primer cop des de l’arribada de la pandèmia

Tercer mes consecutiu amb l’atur a la baixa. El maig es tanca amb 16.574 persones sense feina, 318 menys que a l’abril, que representen una variació mensual de l’1,9 per cent. La taxa d’atur a Terrassa és ara del 14,5 per cent. El comportament del maig és similar al conjunt del Vallès Occidental. Es torna a baixar la barrera dels seixanta mil i ara hi ha 59.616 persones sense feina, 1.923 menys que a l’abril, una baixada del 2 per cent. La taxa d’atur comarcal és del 13,2 per cent. El descens del maig porta una altra bona dada. La variació anual de l’atur és negativa per primer cop des de l’arribada de la pandèmia, al març de l’any passat, tant a Terrassa com al conjunt de la comarca. Si comparem la situació d’ara amb la del maig de l’any passat a la ciutat hi ha 436 persones menys sense feina, un 1,9 per cent menys. Al Vallès Occidental la baixada dels darrers dotze mesos és similar, un 2 per cent, 1.923 persones.

ACCEDEIX