saddsaads
aaaaa
aaaa

EINES DEL PACTE


Ofertes de Treball i Formació a Terrassa

Informació oficial Coronavirus Covid-19

COVID-19 Cambra de Comerç de Terrassa

COVID-19 CECOT

VIDEO PRESENTACIÓ TREBALLTERRASSA.CAT

SERVEI D'ESTUDIS I OBSERVATORI DE LA CIUTAT

VIDEO Projecte TERRASSA APOSTA PER L'OCUPACIÓ

BORSA TREBALL CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA TERRASSA

CERCADOR CURSOS SOC

FEINA ACTIVA - SOC

BORSA TREBALL DIBA-XALOC

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

CALENDARI D'ACCIONS

Notícies

MÉS NOTÍCIES

DESTACATS

La Cambra impulsa un projecte de formació per a la internacionalització de les empreses
28-09-2021
La Cambra impulsa un projecte de formació per a la internacionalització de les empreses

Amb la convicció i l’experiència que l’èxit en la internacionalització està directament relacionat amb la implicació i la preparació de la direcció i de totes les àrees que integren els equips de l’empresa, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa impulsa el seu nou projecte de formació internacional sota la marca Som INternacionals. Es tracta d’un programa integral que implica i prepara les diferents àrees de l’empresa en les matèries que formen part de la disciplina de comerç internacional. La Cambra de Terrassa ofereix a les empreses amb vocació internacional una anàlisi de competències professionals en internacionalització i un pla de formació en comerç internacional adaptat a les seves necessitats. El projecte treballa competències tècniques dels professionals vers la internacionalització. Així mateix, tracta competències transversals rellevants. Inclou visites, cursos, vídeos, podcast, webinars i sessions; a més incorpora les eines digitals més innovadores per capacitar els equips i avaluar els processos interns.

ACCEDEIX

27-09-2021
L’Ajuntament trobarà una solució per a la vintena d’alumnes que encara estan fora de la FP

El Servei d’Educació de l’Ajuntament i els Serveis Territorials del Vallès Occidental esperen trobar una solució per aquest curs per a la vintena de persones que finalment no han trobat plaça a la Formació Professional. Després de les 800 persones que al mes de juliol van quedar fora, ara i després d’ampliar cursos i ràtios de les professions més demandades, la llista s’ha reduït a unes quinze persones i fins i tot en algunes especialitats hi ha places vacants. Al Vallès, a principis de mes es va obrir un període extraordinari de matriculació i es van obrir nous cursos com ara d’auxiliar d’infermeria o sistemes microinformàtics i xarxes, per donar resposta a les 800 persones que no tenien plaça. En l’actualitat a Terrassa hi ha cursos amb places vacants com els vinculats a la indústria tèxtil, el d’instal·lacions i manteniment o el d’hostaleria. Solucionada la situació per aquest curs, Terrassa defensa la seva participació en la taula de planificació per a la Formació Professional.

ACCEDEIX
El Consell Comarcal demana participar en la taula de planificació de la Formació Professional
21-09-2021
El Consell Comarcal demana participar en la taula de planificació de la Formació Professional

El Consell Comarcal reclama participar en la taula de planificació de la Formació Professional per garantir l’oferta formativa que necesita la comarca. L’entitat comarcal del Vallès Occidental convocarà properament la Mesa de la Formació per tal de poder analitzar la situació que s’ha produït en relació a la Formació Professional. Aquest inici de curs milers d’alumnes de Catalunya han quedat fora de la inscripció en graus mitjà i superior per manca de places. A la comarca s’estima que són al voltant de 2.500, ja que es coneix que a Terrassa hi ha 832 sol•licituds per resoldre i a Sabadell, 1.527. El president comarcal, Ignasi Giménez, explica que “des del Vallès Occidental hem apostat sempre per la formació professional i hem apostat per una formació dual. Fa temps que demanem estar a la taula de planificació del Departament d’Educació perquè volem garantir que l’alumnat tinguin l’opció de cursar els graus que volen i perquè creiem que cal ajustar l’oferta a la demanda empresarial i industrial de la nostra comarca”.

ACCEDEIX

20-09-2021
Prodis incorpora el bar del Teatre Principal com a centre de formació i ocupació

Prodis ja gestiona el servei de bar del Teatre Principal. Aquest divendres s’ha oficialitzat l’obertura amb un acte institucional.
El bar, bàsicament amb servei de cocteleria, estarà obert els dijous, els divendres i els dissabtes de sis de la tarda a dos quarts d’una de la matinada. També, òbviament, els dies que hi hagi funció o algun esdeveniment cultural d’algun altre tipus. De moment dona feina a tres persones. Aquest és el cinquè bar que gestiona Prodis, després de La Trama del Mercat de la Independència, la Coral Els Amics, el Coro Vell i el complex Els Telers. També s’encarrega del nou alberg de Vallparadís. Amb la gestió d’aquests equipaments Prodis vol convertir-los en espais de formació i ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual. Cadascun d’ells té la seva pròpia personalitat en funció del públic que hi freqüenta.

ACCEDEIX
La Fundació Impulsa reparteix un centenar d’ordinadors dins un pograma de beques a la FP
16-09-2021
La Fundació Impulsa reparteix un centenar d’ordinadors dins un pograma de beques a la FP

La Fundació Impulsa beca a més de 250 alumnes per a la Formació Professional en un projecte que incorpora quatre nous territoris entre els quals hi ha Terrassa. Les beques permeten a joves d’Osona, la Garrotxa, el Berguedà, el Moianès i a partir d’ara de Terrassa, Sabadell, Baix Empordà i Bages, cursar estudis de FP i adquirir una xarxa de relacions que els ajudin en el seu desenvolupament al llarg de la vida. Els joves s’escullen per criteris econòmics i de motivació dels centres educatius i Consells Comarcals, en un procés de la Fundació que garanteix sobretot la motivació dels alumnes. Els alumnes escollits reben un ordinador per iniciar un curs on rebran un suport integral amb formacions transversals, amb estades a empreses del territori. Impulsa ha repartit més d’un centenar d’ordinadors i compta amb professionals i voluntaris per fer l’acompanyament dels alumnes.Aquest curs es becaran per primera vegada a 66 joves de Terrassa, Sabadell, Baix Empordà i Bages.

ACCEDEIX
Les cambres catalanes participen a la primera reunió del Pacte Nacional per la Indústria 2022-25
15-09-2021
Les cambres catalanes participen a la primera reunió del Pacte Nacional per la Indústria 2022-25

El president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, va participar, la setmana passada a Barcelona, en la primera reunió del Pacte Nacional per a la Indústria 2022-2025 en qualitat de representant del Consell de Cambres de Catalunya. La trobada va estar presidida per conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i hi també hi eren presents diputats del Parlament, entitats empresarials, centres tecnològics, sindicats i col·legis oficials, entre d’altres. El Pacte Nacional per la Indústria té la voluntat de transformar el model productiu del país per fer front als reptes globals i amb la indústria com a eix fonamental . Ramon Talamàs va agrair que finalment s’hagués inclòs a les cambres catalanes en aquesta taula ja que en un principi no estava previst. També va reclamar una major inversió en R+D Industrial. Es preveu que el document definiu del Pacte Nacional per a la Indústria 2022-2025 es signi al gener, un cop s’acordi el text entre tots els agents econòmics i socials que participen a la taula.

ACCEDEIX