saddsaads
aaaaa
aaaa

EINES DEL PACTE


Ofertes de Treball i Formació a Terrassa

Informació oficial Coronavirus Covid-19

COVID-19 Cambra de Comerç de Terrassa

COVID-19 CECOT

VIDEO PRESENTACIÓ TREBALLTERRASSA.CAT

SERVEI D'ESTUDIS I OBSERVATORI DE LA CIUTAT

VIDEO Projecte TERRASSA APOSTA PER L'OCUPACIÓ

BORSA TREBALL CAMBRA DE COMERÇ I INDUSTRIA TERRASSA

CERCADOR CURSOS SOC

FEINA ACTIVA - SOC

BORSA TREBALL DIBA-XALOC

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

CALENDARI D'ACCIONS

Notícies

MÉS NOTÍCIES

DESTACATS

La Fundació Impulsa reparteix un centenar d’ordinadors dins un pograma de beques a la FP
16-09-2021
La Fundació Impulsa reparteix un centenar d’ordinadors dins un pograma de beques a la FP

La Fundació Impulsa beca a més de 250 alumnes per a la Formació Professional en un projecte que incorpora quatre nous territoris entre els quals hi ha Terrassa. Les beques permeten a joves d’Osona, la Garrotxa, el Berguedà, el Moianès i a partir d’ara de Terrassa, Sabadell, Baix Empordà i Bages, cursar estudis de FP i adquirir una xarxa de relacions que els ajudin en el seu desenvolupament al llarg de la vida. Els joves s’escullen per criteris econòmics i de motivació dels centres educatius i Consells Comarcals, en un procés de la Fundació que garanteix sobretot la motivació dels alumnes. Els alumnes escollits reben un ordinador per iniciar un curs on rebran un suport integral amb formacions transversals, amb estades a empreses del territori. Impulsa ha repartit més d’un centenar d’ordinadors i compta amb professionals i voluntaris per fer l’acompanyament dels alumnes.Aquest curs es becaran per primera vegada a 66 joves de Terrassa, Sabadell, Baix Empordà i Bages.

ACCEDEIX
Les cambres catalanes participen a la primera reunió del Pacte Nacional per la Indústria 2022-25
15-09-2021
Les cambres catalanes participen a la primera reunió del Pacte Nacional per la Indústria 2022-25

El president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, va participar, la setmana passada a Barcelona, en la primera reunió del Pacte Nacional per a la Indústria 2022-2025 en qualitat de representant del Consell de Cambres de Catalunya. La trobada va estar presidida per conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i hi també hi eren presents diputats del Parlament, entitats empresarials, centres tecnològics, sindicats i col·legis oficials, entre d’altres. El Pacte Nacional per la Indústria té la voluntat de transformar el model productiu del país per fer front als reptes globals i amb la indústria com a eix fonamental . Ramon Talamàs va agrair que finalment s’hagués inclòs a les cambres catalanes en aquesta taula ja que en un principi no estava previst. També va reclamar una major inversió en R+D Industrial. Es preveu que el document definiu del Pacte Nacional per a la Indústria 2022-2025 es signi al gener, un cop s’acordi el text entre tots els agents econòmics i socials que participen a la taula.

ACCEDEIX

14-09-2021
Ajuntament i PIMEC impulsen plans d’anàlisi i viabilitat per a petites i mitjanes empreses

L’Associació comarcal per la Petita i Mitjana Empresa, la PIMEC, es proposa donar resposta als problemes derivats de la crisi del teixit empresarial de Terrassa, amb un programa que analitza la situació de les empreses i busca solucions per millorar, ampliar o estabilitzar els negocis. L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb la patronal per oferir un Pla de Viabilitat a empreses de tots els sectors, sobretot els més afectats per la Covid. Un mètode subvencionat per la Generalitat i per tant gratuït per als empresaris, per analitzar, diagnosticar i reimpulsar les empreses d’entre 5 i 250 treballadors. Les empreses poden presentar un formulari d’inscripció i l’associació empresarial seleccionarà les organitzacions que més s’ajustin per implantar al programa. Una diagnosi que analitza 10 eixos amb més de 40 variables que dona una àmplia visió de la situació de les petites i mitjanes empreses. L’objectiu és que de l’anàlisi l’empresa en surti reforçada aplicant aquells canvis, millores o girs estratègics, per a la bona marxa de l’organització en temps de postpandèmia.

ACCEDEIX

14-09-2021
El nou pla de barris de la Diputació invertirà a Ca n’Anglada

El barri de Ca n’Anglada rebrà 172.900€ anuals des d’ara fins com a mínim al 2023. És l’aportació del projecte de la Diputació de Barcelona anomenat «Barris i comunitats: motors de transformació», una iniciativa presentada aquest dimarts al matí a Barcelona i que ha comptat amb la signatura dels representants de les tretze ciutats que se’n beneficiaran. Per part de Terrassa hi ha assistit el tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, el qual ha assegurat que Ca n’Anglada és només el principi i que el govern municipal buscarà inversions similars per a d’altres barris de la ciutat. A Ca n’Anglada aquests fons de la Diputació s’utilitzaran amb dos objectius. Per una banda, l’Ajuntament vol afavorir la utilització de l’espai públic per part dels joves del barri amb l’impuls de projectes comunitaris. De l’altra, també pretén fomentar l’organització de comunitats de propietaris per a projectes de rehabilitació de l’entorn.

ACCEDEIX
S’obre la convocatòria del programa de suport al comerç minorista, centrada en la digitalització
08-09-2021
S’obre la convocatòria del programa de suport al comerç minorista, centrada en la digitalització

Ja està oberta la convocatòria per accedir al programa de suport al comerç minorista fins al 30 de novembre de 2021.En aquesta edició, es posa el focus en la digitalització. Els comerços de la demarcació hi poden participar, un any més, que, des de l’any 2004, compta amb la participació i l’assessorament de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i que inclou el servei de Diagnosi d’Innovació Comercial. Els comerços disposaran d’una anàlisi en profunditat per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci. Amb els resultats, s’elabora un informe amb recomanacions que potenciïn la seva competitivitat. En el marc del Programa de Suport al Comerç Minorista, la Cambra de Terrassa organitzarà 4 jornades dirigides al comerç. La primera, “Eines digitals per a la gestió d’un establiment comercial”, es durà a terme de forma virtual el proper 22 de setembre.El programa està subvencionat al 100% pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través del Plan Integral de Apoyo al Comercio Minorista i pels fons europeus FEDER, i gestionat per les cambres.

ACCEDEIX
L’Ajuntament i Leitat impulsen el programa Fast Impact per a l’adopció de tecnologies de la Indústria 4.0
07-09-2021
L’Ajuntament i Leitat impulsen el programa Fast Impact per a l’adopció de tecnologies de la Indústria 4.0

L’Ajuntament de Terrassa i el Centre Tecnològic Leitat, amb la col·laboració de Lead to Change, han creat Fast Impact, un programa d’assessorament a empreses. Aquest pretén impulsar i accelerar l’adopció de tecnologies relacionades amb la
indústria 4.0, treballant des d’una aproximació diferent per tal de difondre, facilitar i donar suport en la incorporació d’aquestes tecnologies dins dels diferents models de negoci. El programa Fast Impact contribuirà a ajudar a les empreses a determinar el seu cicle de vida d’adopció tecnològica per tal de poder-ne accelerar la seva implementació. Ofereix una proposta individualitzada des d’una doble aproximació, la tecnològica i la del Management per maximitzar l’impacte reduint el temps entre les diferents fases del procés.Per al regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn, “Aquest nou programa que impulsem des de l’Ajuntament i el Leitat vol ajudar a les empreses a implantar noves tecnologies en els seus processos industrials i a obtenir resultats satisfactoris tangibles a curt termini. Volem acompanyar-les a passar de la teoria a la pràctica”.

ACCEDEIX