Notícies
Trobada per sumar esforços i recursos entre el Vallès Oriental i Occidental
09-09-2015
Trobada per sumar esforços i recursos entre el Vallès Oriental i Occidental

Els presidents dels consells comarcals del Vallès oriental i Occidental s'han reunit aquest dimecres al matí a Granollers. Ha estat la primera trobada entre els dos responsables des de les eleccions muncipals celebrades el passat mes de maig. Les dues administracions s'han posat d'acord en iniciar un debat sobre la proposta que la plataforma FEM Vallès, que engloba la patronal Cecot juntament amb la de Sabadell i Granollers i l’associació Via Vallès, va fer fa uns mesos, en referència a la possible fusió de les dues comarques.

Segons tots dos presidents, el debat sobre una possible fusió del Vallès Occidental i Oriental, que es podria allargar tot el mandat, permetria pendre una posició definitiva sobre la proposta. Mentrestant, els dos consells s'han compromès a reforçar els punts de trobada entre les dues comarques.

El conjunt del Vallès és el primer pol manufacturer i d’exportació de Catalunya, d’Espanya i del Sud d’Europa. És una de les dades recollides en l’estudi “El Vallès, motor productiu de Catalunya”, elaborat per la Facultat d’Econòmiques de la Universitat de Barcelona per encàrrec de la Plataforma FEM VALLÈS i presentat el passat mes de març