Notícies
La Unió Europea escull Reempresa per definir els estàndards de qualitat de les plataformes de transmissió d’empreses
06-03-2015
La Unió Europea escull Reempresa per definir els estàndards de qualitat de les plataformes de transmissió d’empreses

La Cecot ha acollit a la seva seu institucional la reunió de posada en marxa del projecte europeu EU4BT “Engaging users for business transfer” (Comprometent usuaris en la transmissió d’empreses), que té per objectiu ajudar a la Unió Europea a definir els estàndards de qualitat per a la creació de plataformes de transmissió d’empreses més eficients, i establir la llavor del futur mercat europeu a través de la connexió de les plataformes que operen actualment al continent. La Comissió Europea estima que 450.000 empreses són transmeses cada any, afectant 2 milions de llocs de treball, i per això cal desenvolupar plataformes i serveis de reemprenedoria més efectius.

A la reunió, organitzada pel Centre de Reempresa de Catalunya, hi han participat representants de les diferents entitats sòcies del projecte com són Transeo; Sowaccess i Hogeschool Utrecht.

EU4BT (www.eu4bt.eu)

Amb un desenvolupament de 18 mesos, aquesta iniciativa permetrà elaborar un estudi únic fins el moment en aquest camp; un estudi acadèmic sobre l’estat actual de les plataformes ja existents arreu d’Europa, combinat amb la celebració de reunions amb els responsables d’aquests serveis.