Notícies
07-01-2020
Oberta la convocatòria de subvencions municipals per a projectes de 2020

Les entitats terrassenques que realitzin projectes, activitats o serveis d’utilitat pública i interès social durant el 2020 poden optar a les subvencions que atorga l’Ajuntament. El termini de presentació de les sol•licituds s’ha obert aquest dimarts, dia 7, i finalitzarà el 31 de gener. Amb aquests ajuts econòmics el consistori vol fer costat a totes aquelles iniciatives que es realitzen dins del terme municipal i que complementen la competència pública, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi. Per donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats a presentar correctament les peticions s’han organitzat dues sessions informatives amb inscripció prèvia: la primera, el dia 15, de 10 a 12 del matí, i la segona, el 16, de 6 a 8 de la tarda. Les dues, al Casal Cívic de Ca n’Aurell. Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l’Ajuntament sobre la convocatòria. Les que van rebre un ajut a la convocatòria de 2019 han de presentar la corresponent justificació abans del 29 de febrer.

Les entitats terrassenques que realitzin projectes, activitats o serveis d’utilitat pública i interès social durant el 2020 poden optar a les subvencions que atorga l’Ajuntament.

El termini de presentació de les sol•licituds s’ha obert aquest dimarts, dia 7, i finalitzarà el 31 de gener. Amb aquests ajuts econòmics el consistori vol fer costat a totes aquelles iniciatives que es realitzen dins del terme municipal i que complementen la competència pública, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Per donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats a presentar correctament les peticions s’han organitzat dues sessions informatives amb inscripció prèvia: la primera, el dia 15, de 10 a 12 del matí, i la segona, el 16, de 6 a 8 de la tarda. Les dues, al Casal Cívic de Ca n’Aurell.

Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l’Ajuntament sobre la convocatòria. Les que van rebre un ajut a la convocatòria de 2019 han de presentar la corresponent justificació abans del 29 de febrer.