Notícies
L'Ajuntament de Terrassa ajusta els seus protocols d'actuació per fer front al risc del coronavirus COVID-19
09-03-2020
L'Ajuntament de Terrassa ajusta els seus protocols d'actuació per fer front al risc del coronavirus COVID-19

Al llarg de les darreres setmanes, l'Ajuntament de Terrassa ha anat ajustant els seus protocols d'actuació per fer front al riscos que planteja el coronavirus COVID-19. Seguint instruccions de l'Alcalde de Terrassa, màxima autoritat local en matèria d'emergències, s'està treballant des de diferents àrees i serveis municipals en la preparació dels recursos, del personal i dels procediments necessaris per tal de garantir al màxim la seguretat dels terrassencs i les terrassenques. Aquestes tasques de protecció civil s'estan portant a terme seguint en tot moment les recomanacions i instruccions del Govern de la Generalitat de Catalunya, a través dels Departaments de Salut i Interior. Dintre de la fase de prealerta del PROCICAT, en la qual ens trobem actualment, i en previsió de potencials afectacions s'ha convocat el Comitè Tècnic de seguiment de la situació, segons el que determina el Pla de Protecció Civil, que es pot consultar a https://www.terrassa.cat/pla-de-proteccio-civil-de-terrassa.

Seguint instruccions de l'Alcalde de Terrassa, màxima autoritat local en matèria d'emergències, s'està treballant des de diferents àrees i serveis municipals en la preparació dels recursos, del personal i dels procediments necessaris per tal de garantir al màxim la seguretat dels terrassencs i les terrassenques.

Aquestes tasques de protecció civil s'estan portant a terme seguint en tot moment les recomanacions i instruccions del Govern de la Generalitat de Catalunya, a través dels Departaments de Salut i Interior.

Dintre de la fase de prealerta del PROCICAT, en la qual ens trobem actualment, i en previsió de potencials afectacions s'ha convocat el Comitè Tècnic de seguiment de la situació, segons el que determina el Pla de Protecció Civil, que es pot consultar a https://www.terrassa.cat/pla-de-proteccio-civil-de-terrassa.